fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ceviz bahcesi yapmak istiyorum

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• ceviz bahcesi yapmak istiyorum

Ceviz bahçesi kurmak istiyorum Antalya gundoğmus ilçesine kışın 50cm kar yağıyor yazında sıcak geçiyor rakim 1200-1500 arasisuyu var bahçenin buraya ne tur ceviz diyebilirim oğuz 77 mi şebin mi chadler mi yoksa donmalara dayanıklı hangi ceviz turunu diyebilirim tabiki en iyi verim ve iç randımanı alabileceğiniz ticareti çok olan ince kabuk?
  • Fidanligi.com

kadir bey iyi günler.öncelikle iyi bir karar verdiğinizi görmekteyim.çeşidine gelince iyi araştırın sonra pişman olmayın.ben oğuzlar77 üreticisiyim.oğuzlar77 hakkında biraz bilgi vereyim.650 ve 1200 rakımlı yerlerde yetişebilen içi dolgun ve bütün olarak çıkan beyaz görünümü ve uzun raf ömrü sayesinde alıcısının her zaman bulunduğu bir çeşittir.diğer çeşitler gibi ayrıca tozlayıcı istemeyen sertifikalı yerli bir çeşittir.dikiminden itibaren 2. senesinde meyve vermeye başlar.öncelikle arazi yapısı çok önemli.ayrıca bilgi için 05333716836 ceviz hakkıda her konudayardımcı oluruz.

Comment

[ATTACH]3493[/ATTACH]iyi günler dilerim bende ceviz bahçesi kurmayı planlıyorum planı resimdeki gibi olacak pembe yuvarlak olanlar ceviz ve tarlanın arazi kotunuda üzerine yazdım en üst kısma
      50 tonluk havuz yapmayı düşünüyorum sorum şu olacak tarlamda elektirik yok yapacağım havuz arazinin yapısı göz önünde bulundurulursa burada damlama sulama yapabilirmiyim
      yapılır ise nasıl bir yol izlemeliyim bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler kolay gelsin.
      Eklenen Dosyalar

Comment

[ATTACH]3493[/ATTACH]iyi günler dilerim bende ceviz bahçesi kurmayı planlıyorum planı resimdeki gibi olacak pembe yuvarlak olanlar ceviz 200 adet ve tarlanın arazi kotunuda üzerine yazdım en üst kısma
        50 tonluk havuz yapmayı düşünüyorum sorum şu olacak tarlamda elektirik yok havuzdan aldığım debi ile sulamayı düşünüyorum
        yapacağım havuz arazinin yapısı göz önünde bulundurulursa burada damlama sulama yapabilirmiyim yapılır ise nasıl bir yol izlemeliyim bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler kolay gelsin.
        Eklenen Dosyalar

Comment

servet bey iyi akşamlar ceviz ve damlama sulama çok iyi fikir.hem zamandan hemde maddi açıdan doğru bir karar.arazi yapısını pek anlayamadım ama havuzu topraktan biraz yüksek yaparsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.tecrübeme dayanarak damlamayı dikey değilde yatay olarak döşemelisiniz.çünkü dikey yaptığınızda alt sıraki fidanlar çok su içer üst kısımdakiler az su içer.iyi akşamlar başarılar.oğuzlar77aşılı ceviz üreticisi bilgiiçin 05333716836

Comment

Working...
          X