fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yabancı ve ulusal bazı ceviz çeşitleri

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Yabancı ve ulusal bazı ceviz çeşitleri

Sayın Selahattin Hocam...5.yılda 35 kg ceviz alınan ceviz hangi çeşittir? Ve hangi bölgede bu verim alınmaktadır? Açıklayabilirseniz seviniriz...

Comment

Chandler çeşidinde ve Pedro çeşidinde bu rakamlara ulaşılabilmektedir.

Comment

Sayin Selahattin Bey vermis oldugunuz bilgiler icin cok tesekkur ederim,tavsiye edebileceginiz fidancilar varmidir ?

Comment

Selahattin bey ve tabiatci,

Fernor cevizi hakkinda bilginiz varmi? Uyanma zamani nezamandir ve verim olarak nasildir? Chandler ile kiyaslayabilirmisiniz? Karasal iklimin görüldügü bölgeler icin fernor tavsiye ediliyor ama net te fernor hakkinda neredeyse hicbir bilgi yok, ilgili tüm siteler tamami iki satir olan ayni tanimlamayi kullanmislar, yasar hocanin kitabindana yeterli bilgi bulamadim. Aksaray da kapama bahce kurmayi planliyorum ama cins seciminde karar veremedim henüz, ben chandler düsünüyorum ama yasar hoca bu bölge icin fernor u tavsiye etti, söyledigim gibi fernor hakkinda bilgi bulamiyorum.

Comment

Fernor bir Fransız çeşidi, Chandlere dölleyici olarakta tavsiye ediliyor, cevizi gayte güzel ancak Vhandler kadar tutulmuyor. Eğer fernor alacaksınız ön sipariş yazdırmanız lazım zira üretimin ağırlığı Chandler ve Pedro'ya kaymış durumda.

Comment

Forumda eski konularda yer alan fotoğraflar neden açılmıyor? Fotoğrafları göremiyoruz. Bir şey yapılabilinir mi acaba?

Comment

sayın saraç ben ısparta uluborlu ilcesindeki bir tarlama eviz bağçesi kurmayı düşünüyorum oraya ne çins ceviz dikebilirim bir tarlamda sulama sistemi var bir tarlamda sulama sistemi yok yani kırsal beni bilgilendirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

Comment

Sn Mustafa Bey:Sitede Bu konuda epeyce bilgi var.Ceviz nerelere dikilir,iklim isteği nedir,yerli ve yabancı çeştler vs,vs...Yukardaki arama butonundan arayınız.Kolay gelsin,başarılar dileğimizle.

Comment

yaşam fidancılık ceviz fidanında marka olmaya devam ediyor. her yıl üretim kapasitesini artırarak yurtdışına satışlarına başlamıştır. romanya ve bulgaristana çok sayıda ceviz fidanı ihraç etmiştir. özellikle ukrayna pazarı çalışmalrında son aşamaya gelinip önümüzdeki günlerde ihracaatımız olacaktır. yaşam fidancılık bandırmada çok sayıda ceviz fidanı üretip ülkemizin boş arazilerini değerlendirmak isteyen şahıs ve firmalara pazarlamaktadır. ceviz fidanı almadan önce önce kök yapısı daha sonra fidanın çapı kalınlığı son olarakta hangi bölgeye hangi cins ceviz fidanı ekilmesi gerektiğini araştırın. şebin-bilecik-kaman-1-yalova1-3-4-chandler-pedro-franguette fernor cinsi yerli ve yabancı ceviz fidanlarımız bulunmaktadır. sertifikalı aşılı ceviz ve badem almak için şu numaralardan ulaşabilirsiniz 05306689647-05364610426-05324601448

www. yabancicevizfidani. com

www. yerlicevizfidani. com

Comment

Ceviz fidanı ve fidancılık işi ile yaklaşık 18 yıldır uğraşmaktayız. Ceviz fidanlarımızı kendi arazilerimizde ve seralarımızda üretip; biz kendi ürettiğimiz ceviz fidanlarımızı ilk elden; komisyoncuları aradan kaldırarak ceviz fidanlarımızın satışını gerçekleştirmekteyiz.
                      Fidanlarımızı Türkiyenin her yerine adedine göre anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri ile %80 indirimli olarak ya da kendi aracımız ile ceviz ve badem fidanlarımızı adresinize teslim gönderiyoruz.
                      iletişim:0538 933 62 12

Comment

Working...
                      X