Cevap: Toprak analizi yaptırdım yorumlarmısınız.
Pasör Kardeşim, ben ziraat müh. i de değilim, toprak analizi yorumlıyacak bilgiye de sahip değilim. Yukarı da bahsetmiş olduğum sözler sizin için de söylenilmiş değil. İki mesaj yukarısında ki mesaja atıf yaparak konuştum ve de herhangi bir tarafı da tutmak kayırmak niyetinde de değilim. Sadece bir vatandaş olarak ortadan doğruları konuştum. Öte yandan sizin burada bilgi paylaşımı olarak edinmek istediğiniz bilgi de ancak ziraat mühendisliğine giren teknik bir konudur. Cevap verecek olan kişi bu konuda bilgi verir yada vermez. Bilgi vermeyene de neden ücretsiz olarak bilgi paylaşımı yapıp bilgi vermiyorsun demeye de hiç kimsenin hakkı yok. Bir de örnek vereyim. Piyasa da bilirsin binlerce insansağlığı ve hastalıkları konusunda doktorlarımız vardır. Ancak bazısı insan kasaplığı yapar. Ama bazısı da gerçekten işini hakkıyla yapar. Kasaplık yapanlar ile işini hakkıyla yapanları nasıl ki aynı kefeye koyup yargılayamazsan yanlış analiz yapan Ziraat Müh. ile işini hakkıyla yapan müh. de aynı kefeye koyup yargılayamazsın. Saygılar.
pasör Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster

Comment