fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bahçede çiçek yetiştirmek istiyorum yardım eder misiniz?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• bahçede çiçek yetiştirmek istiyorum yardım eder misiniz?

s.a

arkadaşlar böyle bir site kurduğunuz için öncelikle yönetici ve paylaşımcı arkadaşların hepsine teşekkür ederim.çok faydalı olduğu inancındayım.

arkadaşlar benim 7-8 metrekare civarı bir bahçem var orada çeşitli renklerde çiçek yetiştirmek istiyorum.düzen ve dizayn çokta önemli değil yada sonra karar vereceğim.

benim sormak istediğm kısımlar şunlar:ben çalışan biri olduğum için pek vakit ayıramıyorum bunun için belediyelerin yapmış olduğu gibi parklarda ya da yolların orta kısımlarında ki gibi boş alanlarda oluşturulan o alanlarda yetiştirilen çiçekler gibi olsun istiyorum.ama tohumdan ekip yetiştirmem mümkün mü? mümkünse nerelerden(kurum veya özel)temin edebilirim? maliyeti ne kadar olur?tavsiye edebileceğiniz çeşitler nelerdir?ekimi konusunda çok kısa bilgi verir misiniz?(çok fazla soru sorduysam özür dilerim)

not:konuyu yanlış yerde actıysam bağışlayın.mümkünse ucuz ve bol çşit olan tavsiyelrinizi bekliyorum.?????????
  • Fidanligi.com

Cevap: bahçede çiçek yetiştirmek istiyorum yardım eder misiniz?

Merhabalar.Öncelikle hoş geldiniz.Bahçenizin genişliğinin 9-10 m2 olmasından dolayı,tohumdan çoğaltmanız ve onu beklemenize gerek yok.Her mevsime uygun bol çeşitli hazır çiçekler artık piyasada çok fazla.Bulunduğunuz ilde mutlaka iç-dış mekan süs bitkileri satan yer vardır.Tanesi 0.40 TL ye satılmaktadır.Tohumdan uğraşmadan kolayca hazır çiçek açmaya yakın bitkileri alıp dikebilirsiniz.Özellikle İstanbul da iseniz her köşe başında bulabilirsiniz

Comment

Cevap: bahçede çiçek yetiştirmek istiyorum yardım eder misiniz?

değerli hocam öncelikle hoşbulduk diyelim.
      hocam benim tohumdan yetiştirmek istememin en önemli sebebi bu işleri tam olarak bilmemem ve vakit sıkıntısı yani ben bahçeyi önce bir çapa ile karıştıracam yani otların yok olması için sonra çizgiler halinde tohumu ekip sulama işlemi yapacam. yani fideler var cok haklısınız ama tek tek dikmek zaman alır diye düşünmüştüm

ilginiz için çok teşekkür ederim...

Comment

Working...
      X