İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. ile İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü´nün ortak düzenlediği bir proje olarak, hem nitelikli işgücünü arttırmak hem de istihdama katkıda bulunup, çevreyi güzelleştirme ve koruma bilinci vermek amacıyla Bahçıvanlık ve Çevre Bilinci Kurslarını düzenlemekteyiz. Bahçıvanlık ve Çevre Bilinci kurslarımıza herhangi bir iş sahibi olmayan, bir meslek öğrenmek isteyenlerin yanında; bahçe ve peyzaj işlerine ilgi duyan her eğitim seviyesinden ve meslek grubundan vatandaşlarımız da katılabilmekteler.

Kursun sonunda katılıp başarı gösterenlere M.E.B. Halk Eğitim Merkezi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sertifika verilmekte. Katılımcılara ücretsiz olarak verdiğimiz kurslarda aşağıdaki dersler gösterilmektedir:
- Peyzaj Bilgisi
- Toprak Bilgisi ve Bitki Besleme
- Fidancılık ve Seracılık
- Ekoloji ve Çevre
- İç ve Dış Mekan Bitki Bilgisi
- Çim Ekimi ve Bakımı
- Dikim Teknikleri
- Budama
- Bitki Koruma
- Sulama
- Makine Alet ve Ekipman Kullanım Teknikleri
- Genel Kültür
- Meyve ve Sebzecilik
Kurslarımız; toplam 150 Saat, Haftada 3 Gün ( Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Günleri) 08:30 - 16:10 Arasında Yapılacaktır. 7 hafta boyunca devam eden kurslarımıza katılmak için diploma fotokopisi-öğrenim belgesi veya okur yazar belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve kursiyer kayıt formu ile İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürlüğü´ne başvurmak yeterli.
Başvuru Adresimiz:
İSTANBUL AĞAÇ VE PEYZAJ A.Ş. İnsan Kaynakları ve Kalite Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:33 ALİBEYKÖY / EYÜP / İSTANBUL
Avrupa Yakası Eğitim Mekanı :
İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü Haliç Şefliği Silahtarağa Cd. Eyüp ( Haliç) SSK Hastanesi karşısı Tekke Parkı İçi EYÜP / İSTANBUL
Tel: 0212 417 58 12
Anadolu Yakası Eğitim Mekanı
İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü Göztepe Şefliği Prof Dr. Hulusi Behçet Cd. 67. Park İçi GÖZTEPE
0216 363 35 37
Kursun sonunda katılıp başarı gösterenlere M.E.B. Halk Eğitim Merkezi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sertifika verilmekte. Katılımcılara ücretsiz olarak verdiğimiz kurslarda aşağıdaki dersler gösterilmektedir:
- Peyzaj Bilgisi
- Toprak Bilgisi ve Bitki Besleme
- Fidancılık ve Seracılık
- Ekoloji ve Çevre
- İç ve Dış Mekan Bitki Bilgisi
- Çim Ekimi ve Bakımı
- Dikim Teknikleri
- Budama
- Bitki Koruma
- Sulama
- Makine Alet ve Ekipman Kullanım Teknikleri
- Genel Kültür
- Meyve ve Sebzecilik
Kurslarımız; toplam 150 Saat, Haftada 3 Gün ( Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Günleri) 08:30 - 16:10 Arasında Yapılacaktır. 7 hafta boyunca devam eden kurslarımıza katılmak için diploma fotokopisi-öğrenim belgesi veya okur yazar belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve kursiyer kayıt formu ile İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürlüğü´ne başvurmak yeterli.
Başvuru Adresimiz:
İSTANBUL AĞAÇ VE PEYZAJ A.Ş. İnsan Kaynakları ve Kalite Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:33 ALİBEYKÖY / EYÜP / İSTANBUL
Avrupa Yakası Eğitim Mekanı :
İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü Haliç Şefliği Silahtarağa Cd. Eyüp ( Haliç) SSK Hastanesi karşısı Tekke Parkı İçi EYÜP / İSTANBUL
Tel: 0212 417 58 12
Anadolu Yakası Eğitim Mekanı
İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü Göztepe Şefliği Prof Dr. Hulusi Behçet Cd. 67. Park İçi GÖZTEPE
0216 363 35 37

Comment