fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Meraklısına Peyzaj Bahçıvanı Yetiştirme Kursu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Meraklısına Peyzaj Bahçıvanı Yetiştirme Kursu

İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. ile İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü´nün ortak düzenlediği bir proje olarak, hem nitelikli işgücünü arttırmak hem de istihdama katkıda bulunup, çevreyi güzelleştirme ve koruma bilinci vermek amacıyla Bahçıvanlık ve Çevre Bilinci Kurslarını düzenlemekteyiz. Bahçıvanlık ve Çevre Bilinci kurslarımıza herhangi bir iş sahibi olmayan, bir meslek öğrenmek isteyenlerin yanında; bahçe ve peyzaj işlerine ilgi duyan her eğitim seviyesinden ve meslek grubundan vatandaşlarımız da katılabilmekteler.

Kursun sonunda katılıp başarı gösterenlere M.E.B. Halk Eğitim Merkezi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sertifika verilmekte. Katılımcılara ücretsiz olarak verdiğimiz kurslarda aşağıdaki dersler gösterilmektedir:

- Peyzaj Bilgisi
    - Toprak Bilgisi ve Bitki Besleme
    - Fidancılık ve Seracılık
    - Ekoloji ve Çevre
    - İç ve Dış Mekan Bitki Bilgisi
    - Çim Ekimi ve Bakımı
    - Dikim Teknikleri
    - Budama
    - Bitki Koruma
    - Sulama
    - Makine Alet ve Ekipman Kullanım Teknikleri
    - Genel Kültür
    - Meyve ve Sebzecilik

Kurslarımız; toplam 150 Saat, Haftada 3 Gün ( Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Günleri) 08:30 - 16:10 Arasında Yapılacaktır. 7 hafta boyunca devam eden kurslarımıza katılmak için diploma fotokopisi-öğrenim belgesi veya okur yazar belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve kursiyer kayıt formu ile İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürlüğü´ne başvurmak yeterli.

Başvuru Adresimiz:

İSTANBUL AĞAÇ VE PEYZAJ A.Ş. İnsan Kaynakları ve Kalite Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:33 ALİBEYKÖY / EYÜP / İSTANBUL

Avrupa Yakası Eğitim Mekanı :

İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü Haliç Şefliği Silahtarağa Cd. Eyüp ( Haliç) SSK Hastanesi karşısı Tekke Parkı İçi EYÜP / İSTANBUL

Tel: 0212 417 58 12

Anadolu Yakası Eğitim Mekanı

İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü Göztepe Şefliği Prof Dr. Hulusi Behçet Cd. 67. Park İçi GÖZTEPE

0216 363 35 37

• Fidanligi.com

Cevap: Meraklısına Peyzaj Bahçıvanı Yetiştirme Kursu

meraklılar ve genç emekliler artık kendiniz için birşeyler yapma vakti geldi.....

Comment

merhabalar sevgili üstadlar bende bu türden bir kursa gitmek istiyorum ama İZMİR Çeşme' de ikamet ediyorum bizim buralarda bu kurslardan mevcutmudur acaba bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler, saygılar.

Comment

izmir belediyesi bukonuda isterse egitim verebilir bu konular arz talep meselesidir.

Comment

Sayın Akçabey Alibeyköydeki kurs devam ediyormu? bende katılmak istesem hangi zamanda başvurmalıyım?

Comment

DEVAM EDİYOR BİLDİĞİM KADARIYLA MART-EYLÜL DÖNEMLERİNDE YILDA İKİKEZ OLUYOR
            İRTİBAT :

MUSTAFA KALENDER
            İSTANBUL AĞAÇ VE PEYZAJ A.Ş. İnsan Kaynakları ve Kalite Müdürü
            Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:33 ALİBEYKÖY / EYÜP / İSTANBUL
            TEL: 0212 626 95 49 (Pbx)
            EMAİL:[email protected]

Comment

Teşekkür ederim Akçabey notumu alıyorum.

Comment

Kursa katılırsan tanışmış oluruz bendenizde budama derslerine katılıyorum

Comment

Katılmayı düşünüyorum inşallah.
                  Yarın kimse yokmu derneğinde bir görüşmem olacak eğer müsait olursam sizede uğrayacağım.

Comment

bizim işyeri beşiktaşta sadece ders için ugruyoruz haliç ve alibeyköy fidanlıga

Comment

Bende ders almak için gelmek istiyordum. Benim için hangi zaman uygunsa o zaman geleyim öyleyse

Comment

akça bey kardeş senin iş ne hep bişiler yazıyorsun foruma bişiler koyuyorsun ama kimseyle muhattap olmuyorsun

Comment

Bu kursu akcabey kardeşimiz TARAFINDAN İBB de veriliyor ve bu seneki kurs gecen ay bitti.
                          Diğer bir husus akcabey kardeşimizin site içersinde değişik ad ile foruma katkısı çok fazla ona teşekkür ediyorum.

Comment

Oluyor balböceği ben cevabımı aldım bu konuda bana bilgiler verdi Allah razı olsun ama bugün aradım bu kursla ilgili bilgi aldım 2011 şubat ayı kontenjanı dolmuş belki yedek alabilirler

Comment

sayın balböcegi,ubeyd ve cesurturk herkese selamlar

acizane bendeniz orman yüksek mühendisiyim sitenin kuruluşunda ziraat mühendisi arkadaşlara gönülden destek verdik, malum çifçi aile çocuguyuz ve tarım herseyimiz....

ayrıca 15 yıllık peyzaj işlerinde yapım ve bakım işlerinde görev almamızda
                              cabası....

teknik olarak eksik konularda birşeyler eklemeye çalışıyoruz uzmanlık alanlarında cevaplarımız oluyor,ancak işi ehline vermek bizim düsturumuzdur.

selam ve dualarımızla.....

Comment

Working...
                              X