fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çapalama makinası hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• çapalama makinası hakkında

arkadaşlar merhaba bizim yaklasık 1,5 dönüme yakın bir arsamız var ve bu arsaya meyve agacı diktik maalesef malzememiz yok bakım yapmak için einhell çapalama makinasını arastırıyorum internette 638 tl buldum bir sitede ürün hakkında bilginiz varmı bilgisi olan arkadaslardan yardım ve destek bekliyorum
    Einhell Çapalama Makinası BG-MT 3360 LD model bu

Cevap: çapalama makinası hakkında

konu hakkında bilgisi olan yokmu

Comment

Bu tarz makinalar iyi iş görür ancak kullanıcıyı aşırı yorar, toprak tavlı değilse zıplar, çamursa çamur fırlatır, sert ise çapalama yapamaz. Ancak ben bütün özelliklerine razıyım derseniz alın. Tavsiye mi istersiniz ekonominizi biraz zorlayın bunu alın derim.

Comment

Uzun zamandır çapa makinesi almak istiyorum, ama ben öyle çok kapsamlı büyük bir makinayı kulllanamam.

Zaman zaman toprağı 10 cm. karıştırmak, otları sökmek için fazla sert olmayan bir toprakta bu makina işe yarar mı?

Comment

Eğer alanınız büyük değilse işinizi görür sevgili Adalet Yağcı, ama bence önce denemek için süre isteyin uygulama yapın ve işinizi görür gibiyse öyle alın.

Comment

Teşekkürler sayın Selahattin hocam, denemek için izin verirler mi acaba.
            Yani makinayı aldım diyelim, denedim, işime yaramadı, iade alırlar mı sizce?

Çok pahalı bir ürün değil ama işe yaramazsa parayı çöpe atmış olacağım.

Comment

Adalet kardeşim!
              Ben bu yıl yeni bir çapa makinesi aldım.Çok düşündüm ucuz olsun,dayanıklı olsun,güçlü olsun diye araştırdım.10 beygir gücündeki dizel GENPOWER aldım bu yılki işimi gördüm.öyle sanıyorumki ben onu eskitene kadar o beni eskitir.ben bundan önce çeşitli küçük makineler kullandım bunun rahatlığı onlarda yok,güçsüz makineler insanı daha fazla yoruyor.yinede karar sizin

Comment

Selahattin YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Bu tarz makinalar iyi iş görür ancak kullanıcıyı aşırı yorar, toprak tavlı değilse zıplar, çamursa çamur fırlatır, sert ise çapalama yapamaz. Ancak ben bütün özelliklerine razıyım derseniz alın. Tavsiye mi istersiniz ekonominizi biraz zorlayın bunu alın derim.
                Selahaddin Bey size bi sorum olacak,
                Verdiğiniz link'teki makine 5,5 Hp aynı fiyata Çin malı 9-10 Hplik makineler var.Kama by Reis Çapa Makinası Dizel İpli 9 Hp KDT910C - Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da gibi.

Kalitenin farklı olduğunu biliyorum, ama yinede iki makine arasında kararsızım.Benim 2 dönüm arazim var kısmen taşlı ve 1 dönüm kadar sebze.kalanı meyve ağaçları.

Comment

Working...
                X