fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LÜTFEN ACİL YARDIM :(

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• LÜTFEN ACİL YARDIM :(

Arkadaşlar bahcedeki çimlere gübre attım ve gübrelenen bölgelerde ciddi sararmalar oldu Sadece gübre septiğim yerlerde var bu sararmalar bu sorunu nasıl Hallederiz Lütfen aciL yardım edin arkadaşlar
  • Fidanligi.com

Cevap: LÜTFEN ACİL YARDIM

Muhterem ne gübresi.Kimyasalmı,menşei? belirtiniz.

Comment

Ne gübresi attınız,metre kareye tahmini ne kadar attınız,nerden yazıyorsunuz,Çiminizin cinsi nedir(yazlık-kışlık,karışık) Çim dikili alan sizinmi,bakımınımı yapıyorsunuz.

Comment

Kimyasal Gübre attım .bahcenin bakımını yapıyorum Site bahcesinin çimleri

Comment

Muhtemelen gübreyi fazla attınız.

Sararan bölgelere bolca su verin,tahribat fazlaysa o bölgelere çim tohumları serpin,na hoş görüntüden dolayı mesul tutulacaksanızda çim boyası alıp o bölgelere uygulayın.Yeni çimler çıkana kadar çim boyası işinize yarayacaktır.

Comment

Sayın domatesci
            Bol bol sulayın önerisinde bulunuyorsunuz. Lütfen bunun bilimsel açıklamasınız yaparmısınız?

Comment

domatesçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Muhtemelen gübreyi fazla attınız.

Sararan bölgelere bolca su verin,tahribat fazlaysa o bölgelere çim tohumları serpin,na hoş görüntüden dolayı mesul tutulacaksanızda çim boyası alıp o bölgelere uygulayın.Yeni çimler çıkana kadar çim boyası işinize yarayacaktır.

??? Teşekkür ederim deneyelim bi umarım faydalı olur .

Comment

Hepinizin İlgisine Tşkler arkadaşar

Comment

Behramkale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sayın domatesci
                  Bol bol sulayın önerisinde bulunuyorsunuz. Lütfen bunun bilimsel açıklamasınız yaparmısınız?

Fazla gübrelemeden kaynaklanan bitkisel travmalar için bolca sulamada amaç,gübreyi bir an önce bitkinin köklerinden uzaklaştırıp toprağın derinlerine sevkederek zarar oranını azaltmaya yönelik lokal bir çözümdür.
                  Yoğun kimyasal gübreleme tuz konsantrasyonu yükseltecek
                  Mikroorganizmal faaliyetleri azaltacak ve çözülme esnasında asit meydana getirecektir.Bu ise bitkiler için istenmeyen sonuçlara sebebiyet verir.

Comment

Working...
                  X