fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eyüb'teki Teras-Balkon ve Bahçem.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Eyüb'teki Teras-Balkon ve Bahçem.

Sayın forumdaşlar daha önceleri başka sitelerin forumlarında bu konuda olan Epsody'in Eyüb'teki bahçesi başlığının devamı olacak bu konu başlığının sürdürülmesi ile bu bilgilerin bu forumdaki paylaşımlara açılması ile sanaldaki güzellikleri sizlerin beğenilerinize sunmaktan büyük zevk duyacağım.
    Eklenen Dosyalar
    Yaşamın şifreleri topraklarda saklıdır.
  • Fidanligi.com

Teras-Balkon dan görüntüler

Teras bahçemin güzellikleri.
    Eklenen Dosyalar

Comment

Kadir Bey teras da bulunan sebzeleriniz çok güzel görünüyorlar. Ancak şehir içersinde yetiştirilen sebzelerin kirli havadan nasıl etkilendiklerini ve kirli hava içersinde bulunan ağır metalleri atmayıp sağlık acısından son derece tehlikeli bir durumu var. Bence çok dikkatli olmak lazım.

Comment

Bütün güzellikler insanlar içindir, yeterki kıymetini bilelim.

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kadir Bey teras da bulunan sebzeleriniz çok güzel görünüyorlar. Ancak şehir içersinde yetiştirilen sebzelerin kirli havadan nasıl etkilendiklerini ve kirli hava içersinde bulunan ağır metalleri atmayıp sağlık acısından son derece tehlikeli bir durumu var. Bence çok dikkatli olmak lazım.
        Sayın ubeyd samimi ilgine şükranlarımı iletirken, sanaldaki Eyüb teras bahçemi dolaşmanız ile görüş bildirmeniz beni ihya etti, endişelerinize mazhar olan şehir içi kirliliğin hep farkındayız, lakin bu durumun etkilerini minimize eden cadde yönünde ve etrafında bir çok ağaçla çevrili ile olması bu kirliliğe bir filitre ortamı oluşturduğu kanaati içindeyim, keşke uygun bir zamanda Eyüb El ensari zaatlarını ziyaretlerinizde, bu açıklamalarımın ne kadar yerinde olduğunu müşehade etme imkanınız olurdu demekten kendimi alamıyorum.

Lakin sizinde malumunuz üzerine baharla beraber ben geliboludaki mekanımda bulunacağım, taaki son bahara kadar oradada bir başka güzellikler yaşam umudumuz olmaktadır, Geliboludaki yaşadığım huzurlu ortam beni orada bulunmaya davet ediyor, orada ortaya koyduğum güzellikler beni istanbuldaki bahçeli evimin dar imkanları içinde teras bahçeyi oluşturmamı sağladı, saygılarımla esenlikler içinde olasınız.

Comment

Kadir bey inşallah en kısa zamanda geleceğim.Çünkü çok yakınında olan Kağıthanedeyim.

Comment

Working...
          X