fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çimlerim kurudu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Çimlerim kurudu

iyi günler

80 m2 lik bir alana hazır çim yaptırdım. ilk ay bir sıkıntı yok idi ve çimi biçtikten sonra yavas yavas seyrekleşmeye başladı. bazı noktalarda tamamen seyrekleştı. bu ikinci ay ve peyzaj konusunda hiç bir bilgim yok bu yüzden hazırçim yaptırdım ve şu an bahçeyi öyle görünce moralım bozuluyor yardım edebilirseniz çok sevinirim. devamlı bitki alış verişi yaptığım yere yaptımıştım hazır çim ekimi ve bir yıllık ilaçnaması vb.. yapıldığını söylemişti. forumlarda baktımığım kadarı ile sulamayı yanlış yapıyormusum ve bundan dolayı olabilir mi ?

cevabiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Click image for larger version

Name:	IMG_0998[1].jpg
Views:	1
Size:	838.1 KB (Kilobyte)
ID:	77872Click image for larger version

Name:	IMG_0999[1].jpg
Size:	877.2 KB (Kilobyte)
ID:	77873Click image for larger version

Name:	IMG_1001[1].jpg
Size:	847.9 KB (Kilobyte)
ID:	77874Click image for larger version

Name:	IMG_1027[1].jpg
Size:	711.8 KB (Kilobyte)
ID:	77875Click image for larger version

Name:	IMG_1012[1].jpg
Size:	963.1 KB (Kilobyte)
ID:	77876
  • Fidanligi.com

Mantari hastalıklara karşı koruma için ilaçlama yapmalısınız. Suyu bilen birisinden yerinde tavsiye alarak vermeye gayret edin. Bana sulamadan kaynaklı mantari hastalık gibi görünüyor.

Comment

anladım. pekiyi yapmam gereken ney .. hangi prösedürleri uygularsam çözüm elde ederim.. cevabiniz için şimdiden teşekkür ederim

Comment

Hangi ilaçları almam gerekiyor? Yardım edersenız sevinirim.
        Teşekkürler

Comment

istersez organik gübre üretimi yapıyoruz sonuçlar çok iyi mantar hastalıklarına ve yeşilleneceğinde garantisini veriyorum isterseniz bi deneyin memnun kalmazsnız geri alırım

Comment

Bize baş vurulduğunda çimler ilk resimdeki gibiydi. Üç uygulama sonrasında ikinci resimdeki hale geldiler. Hem mantarı hastalıklardan korumak lazım, hem de bitkinin ihtiyacı olan besinleri organik olarak vermek lazım. Kolay gelsin.
            Eklenen Dosyalar

Comment

Behramkale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Bize baş vurulduğunda çimler ilk resimdeki gibiydi. Üç uygulama sonrasında ikinci resimdeki hale geldiler. Hem mantarı hastalıklardan korumak lazım, hem de bitkinin ihtiyacı olan besinleri organik olarak vermek lazım. Kolay gelsin.
              Bu ilaç hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim....

Comment

BİYOAKTİF Aktivatör, biyolojik fungusit, bitkiyi yeniden gençleştirme, toprak mikroorganizması ve enzim aktivasyonu Biyolojik mücadele desteği (mantar, bakteri ve virus)
                AVFLOWER Çiçeklendirici, Döl tutturucu
                AVGROWER Meyve irileştirme renklendirme(Biyoaktiv’le birlikte dolu zararlarına karşı)
                FERRİC III Bitkinin demir gerek simini karşılamada
                PROCAL Bitkinin kalsiyum gerek simini karşılamada
                ZİNKTAR Bitkinin Çinko gerek simini karşılamada
                COMBİ İz element karışımı
                TAURUS Hümik asit

Comment

Working...
                X