Selam arkadaşlar. Ben foruma yeni üye oldum. Makedonya'da yaşıyorum. Bahçemdeki toprak çamur gibi oldu bu hafta çok yağmur yağdı. Geçen hafta ben bahçeye bir çam ağacı ve etrafında ne olduğunu bilmediğim ve çam a benzeyen küçük ağaçlar ektim. Ektiğimde toprak bu kadar ıslak değildi son zamanlarda yağan yağmurlarda toprak iyice ıslandı. Şimdi ne yapmalıyım ektiklerim bahçede kalmalımı. Köklerinin çok sudan bozulmasından korkuyorum. Bahçeye başka şeyler (domates-biber) fideleri ekmelimiyim. Çünkü artık vakitte geldi sonra geç kalabilirim. Ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum. Herkese selam. Teşekkür ederim

Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bahçem hakkında yardım
Collapse
X
-
Evvelen hoş geldiniz.Öncelikle;arazinizde sürekli su var ise sorun var demektir.Lakin;bu sular yağışla geldi ise,mesele zamanla mevsimsel olarak hallolacaktır.Yani;havaların ısınmasıyla sular buharlaşacak ve bahçeniz düzelecektir.Fidelere gelince;eğer fideleriniz az ise,viol yada saksılarda eveinizin bir köşesinde(Bu yer; duruma göre:balkon,teras,cam önü vs olabilir) bekleterek,bahçeniz normal duruma gelince dikebilirsiniz.Kolay gelsin,başarılar dileğimle.

Comment