fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen Yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Lütfen Yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bence susuzluktan sararma yapmış olay budur

Comment

bende aksini söylemedim havalandırma yapcak ölğ çimleri temizlcek sulama yapıp kardeşlenmeyi artırıcak

Comment

selam sen neden üstüne alınıyonki ben sana demış olamam bunu düşün konuya yorum yaptım senın ne söledıgın benı ılgilendırmez

Comment

Arkadaşım ben çimden anlamam ama çocukluğumdan beri bitkilerle uğraşıyorum.Benim naçizane görüşüm fazla sudan dolayı mantari bir hastalık diye düşünüyorum

Comment

Çöl rüzgarları ile gelen demir çimlerde sararmaya neden olabilir. Kuraklık da koşullara eklenince kısmi sararmalar olabilir. Birde köpek gezdirenlerin atıkları sulama ile dağılarak çimlerinizi sarartmış olabilir.

Comment

Sayın moderatör.Cevap verdiğimiz kareye reklam vermeniz hoş olmuyor. Size güveniyoruz.

Comment

reklamı biz vermiyoruz. sadece google den gelenlere izin veriyoruz.

Comment

1 Sararan yerin altındaki toprak derinliyi 20 cm den az ise toprak yetersizliğine bağlı susuzlukproblemi olma ihtimali var.
                  2 Sulama sistemi ayarsız ise az su alımından susuz kaşma ihtimali var.
                  3 Gübre aşırı orantısız olup yakma ihtimali va.
                  4 En tehlikelisi fungal bir hastalığın etkileme ihtimali var.
                  Ama siz buraya bir fotoğraf koymazsasanız biz daha çok ihtimal sıralar dururuz, sizin da kafanız karışır.

Comment

Sayın KBY,

Tepkinizi anlıyorum ancak malesef yapabileceğimiz birşey yok. Müsadenizle açıklayayım.

Bahcesel.com ticari bir site değildir. Ticari bir amaçla burada bulunmuyoruz. Amacımız herkesin katılıp, bilgi paylaşımı sağladığı bir platform oluşturmaktır.

Malesef reklam almaya mecburuz. Bununla birlikte böylesi büyük bir sitenin firma firma dolaşıp ta "-bize reklam verin yayınlayalım" diye dolaşacak, ne yazarı, ne yöneticisi, ne editörü, ne moderatoru var. Her birimizin farklı farklı işleri var.

Bahcesel ticari amaçla kurulmuş bir site olsaydı günlük ziyaretçisi 10.000 leri bulan böylesi bir site şimdiye kadar çok kar ve kazanç getireceği malumdur. Ancak bizim buna eğilecek vaktimiz ve felsefemiz yok. Bunu düşünecek vaktimiz dahi yok. Durum böyle olunca hosting masrafalırını karşılayacak kadar bir gelir bizce bu sitenin yaşaması için yeterli görünüyor. Ancak sitenin 2 yılda anormal derecede artan hosting ihtiyacı ve masrafları nedeniyle google reklamlarını olabildiğince fazla kullanmak durumundayız. Ki başka sitelerin yaptıkları gibi de tadını kaçırmıyoruz.

Bahçesel henüz 2 yılını yeni doldurdu. ilk yıl Masraflarımız çok az iken google reklamlarına bile yer vermedik. çünkü Masrafları karşılayabiliyorduk. Ama site büyüdükçe masrafların karşılanması kaçınılmaz oldu.

Şimdi önümüzde iki seçenek var.

Ya reklamların yayınlanmasını kesip, masrafları karşılayamadık diye siteyi kapatacağız.

Ya da bu siteyi kullananlar ve yönetenler olarak, Google reklamlarını görmezden gelip, işimize bakacağız.

Tüm televizyon ve radyo kanalları bu mantıkla işlemiyor mu?

Reklamsız bir hayat olmuyormuş malesef...

Ha şunu da ekleyelim. Sizin yazdığınız mesajınızda şu anda reklam görünüyor. Ama bu reklam her mesajınızda çıkmaz. ilk konuyu açan kişinin mesajında çıkar. Başka yerlere mesaj yazdıysanız bunu farketmiş olmalısınız.
                    Saygılarımla

Comment

Ben bahçesel'in ticari amaçlı bir site olmadığına bizzat şahitim. Lütfen bu konuda site yöneticilerine güveniniz.

Comment

Working...
                      X