Ben merakım yüzünden şu minik domates veren tohumlardan diktim fakat imkanlarım ölçüsünde bu işi balkonda yapmaya karar verdim ama güvercinlerin gazabına uğrayınca domatesleri içeri almak zorunda kaldım. Diyeceğim şu mağazalarda satılan mini domates diye aldığım tohumlardan resimdeki uzun sırık şeklinde fideler çıktı. Bana bu fideleri geliştirme yönünde bilgilerinize ihtiyacım var. Fidelerin diplerindeki beyazlaşan dalllarını budadım ve ip ile yukarı doğru sarmaşık misali astım. Ve dibine forumda belirtildiği gibi ezilmiş yumurta kabuklarıda attım çiçekleri bol olsun diye.bu konu hakkında sizlerin değerli nasihatlerinize ihtiyacım olacak saygılarımla...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Collapse
X
-
Cevap: Tavsiyelerinizi bekliyorum
Kardeş yanlış yoldasın kusura bakma senin evde küçük çocuğun yokmu neden eve alıyorsun bitkileri.Senin o çeri cinsi dometesin sırık tipi ama ne yazıkki evde olmaz ve sen ya kendini hiç sevmiyorsun yada yanındakileri bu dometesler bu kadar evde yaparsan öncelikle hastalıktan kurtulamassın haberin olsun. Ayrıza devamlı alerjik nezle yaşama ihtimalin var bende bir tane zannediyordum evler sera değildir yanlış yoldasın. Evde oluşan nem seni ve çocuklarını hasta eder onun için lütfen gerek yok buna domates tarla ürünüdür hobi olarak bir tane tamam ama sera kurmak evde yanlış lütfen sağlığınız bozulmadan onları evden çıkartınız saygılarımla.
Comment

Comment