[if]https://gardensel.com/tr/[/if]
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Peyzajda Kullanılan Taşlar
Collapse
X
-
Cevap: Peyzajda Kullanılan Taşlar
teşekkürler bu başlık çok işime yaradı günlerdir nette taş döşeme ile ilgili bilgi toplıcam diye uğraşıyordum,bu kadar taşı bir arada hiçbir yerde bulamadım.Biz ceviz bahçemize 2 odalı küçük bir kır evi yaptık.önünündeki bahçeyi de mümkün olduğunca doğal ama bir o kadarda dekoratif hale getirmek istiyorum.Köy evlerinde sürekli gördüğüm ve çok hoşuma giden taş döşeme yapmaya karar verdim.sizin eklediğiniz fotoğraflarda yassı dere taşı olarak görülen dere taşlarından topladım dereden.Ceviz bahçemizin dibindeki derede bunlardan bolca var.Ama biraz zahmetli oluyor tabii uygun taşı toplmak ve taşımak neyse.Taşları topluyoruzda döşemede nasıl yapacağımızı tam olarak bilmiyoruz.Aynen fotoğraftaki gibi irice yassı dere taşlarını evin önüne döüyoruz üzerine toprak atıyoruz,biraz yüksekte kalan taşların altını kazıyoruz seviyeyi mümkün olduğunca aynı yapabilmek için.Biz böyle bir yöntem kullandık,ama ilk kez böyle bir çalışma yapıyoruz,sizin önerebileceğiniz daha iyi bir teknik var mı?teşekkürler.Bir ara bahçemin fotoğrafını çekip buraya ekleyerek sizinle paylaşmayı isterim.

Comment