10 Mayıs 2011 tarihinde yazlık bahçeme gidip yaz için bakım yaptım. Gübre olarak yanlız leonardit kullandığım behçemde görüntü çok güzeldi. Bu sene yazın bir türlü gelmemesine rağmen çok keyifli bir bahçe ile karşılaştım. Güller, çiçekler ve ağaçlar çoşmuş durumdaydı. Ağaçların üstündeki çiçekler ve meyveler görülmeye değerdi. Vişne, şeftali, erik, elma, nektar, kayısı, zeytin çok iyi durumdaydılar. Limonun üstünde dört tane çiçek bir meyve gözüküyordu. Armutta hiç bir meyve belirtisi yoktu. Bu sene yazlık daha keyifli olacağa benziyor. Her keze keyifli bir yaz diliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Remzi nin yazlık bahçesi
Collapse
X
-
Cevap: Remzi nin yazlık bahçesi
Sayın Behramkale,
Bulunduğunuz yere güzel bir yeşil alan kazandırmakla, diğer kişilerinde dualarını, takdirlerini kazanacaksınız bence. Fotoğraflara baktım. Tahminime göre bitişik nizam yazlık evler var.
Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Sargılar, sevgiler
Comment
-
Cevap: Remzi nin yazlık bahçesi
Sayın Cumhur Tonba
İltifatlarınız için çok teşekkür ederim. Bulunduğum yerde bütün evler ikiz yapılmıştır. Bahçalerimizde her birimiz ayrı ayrı bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Çok güzel çimlerim vardı. Ben yokken yan komşum bahçesine kalitesiz hayvan gübresi dökmüş. Benim çimlerimde mahvoldu. Ayrık otlarını koparayım derken omuz adelemi yırtmışım. Şimdi sağ omuzunda iki yırtık ve bir çok kopuk olduğu MR çekimin meydana çıktı. Bütün üyelerin ayrık otunu yolarken dikkatli olmaya çağırıyorum. Bahçemde yetiştirdiğim her ürünün organik olduğunu biliyorum. Yetişen ürünleri tüketirken çok keyif alıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta orada olacağım.
Saygılar ve sevgiler
Comment
-
Cevap: Remzi nin yazlık bahçesi
Teşekkür ediyorum. Sağ omuzundaki en son yırtık üç yıl önce oluştu. Ben 14 yaşımdan beri Türkiye çapında iyi bir masa tenisi oyuncusuyum. Rahatsızlıktan sonra çok sıkıntılı bir dönem geçirdim. Bazı doktorlar acilen ameliyat derken, bazı doktorlar ameliyatz olmamalısın dediler. 24 seans akupuntur ve 14 seans fizik tedavi uygulaması yapıldı. Şu anda kendimi oldukça iyi hissediyorum ve tekrar masa tenisi ve tenis oynamaya başladım. Ayrık otlarına da artık fazla aslımıyorum. Geçmiş olsun diyenlerede teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimle,
Comment


Comment