fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Remzi nin yazlık bahçesi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Remzi nin yazlık bahçesi

10 Mayıs 2011 tarihinde yazlık bahçeme gidip yaz için bakım yaptım. Gübre olarak yanlız leonardit kullandığım behçemde görüntü çok güzeldi. Bu sene yazın bir türlü gelmemesine rağmen çok keyifli bir bahçe ile karşılaştım. Güller, çiçekler ve ağaçlar çoşmuş durumdaydı. Ağaçların üstündeki çiçekler ve meyveler görülmeye değerdi. Vişne, şeftali, erik, elma, nektar, kayısı, zeytin çok iyi durumdaydılar. Limonun üstünde dört tane çiçek bir meyve gözüküyordu. Armutta hiç bir meyve belirtisi yoktu. Bu sene yazlık daha keyifli olacağa benziyor. Her keze keyifli bir yaz diliyorum.

Cevap: Remzi nin yazlık bahçesi

Teşekkür ederim Behrem bey.Çalışmalarınızı takdir ile takip ediyorum.

Comment

Sayın Behramkale,
      Bulunduğunuz yere güzel bir yeşil alan kazandırmakla, diğer kişilerinde dualarını, takdirlerini kazanacaksınız bence. Fotoğraflara baktım. Tahminime göre bitişik nizam yazlık evler var.
      Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
      Sargılar, sevgiler

Comment

Sayın Cumhur Tonba
        İltifatlarınız için çok teşekkür ederim. Bulunduğum yerde bütün evler ikiz yapılmıştır. Bahçalerimizde her birimiz ayrı ayrı bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Çok güzel çimlerim vardı. Ben yokken yan komşum bahçesine kalitesiz hayvan gübresi dökmüş. Benim çimlerimde mahvoldu. Ayrık otlarını koparayım derken omuz adelemi yırtmışım. Şimdi sağ omuzunda iki yırtık ve bir çok kopuk olduğu MR çekimin meydana çıktı. Bütün üyelerin ayrık otunu yolarken dikkatli olmaya çağırıyorum. Bahçemde yetiştirdiğim her ürünün organik olduğunu biliyorum. Yetişen ürünleri tüketirken çok keyif alıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta orada olacağım.
        Saygılar ve sevgiler

Comment

xxxxxxxxxx

Comment

Sayın Behramkale,
            Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Dilerim eski sağlığınıza bir an önce kavuşursunuz. Kişinin kendi yetiştirdiği ürünleri yemesinin zevki tabii ki çok harika olur. Kolay gelsin. Selamlar, saygılar.

Comment

Teşekkür ediyorum. Sağ omuzundaki en son yırtık üç yıl önce oluştu. Ben 14 yaşımdan beri Türkiye çapında iyi bir masa tenisi oyuncusuyum. Rahatsızlıktan sonra çok sıkıntılı bir dönem geçirdim. Bazı doktorlar acilen ameliyat derken, bazı doktorlar ameliyatz olmamalısın dediler. 24 seans akupuntur ve 14 seans fizik tedavi uygulaması yapıldı. Şu anda kendimi oldukça iyi hissediyorum ve tekrar masa tenisi ve tenis oynamaya başladım. Ayrık otlarına da artık fazla aslımıyorum. Geçmiş olsun diyenlerede teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimle,

Comment

sayın behramkale,
                öncelikle geçmiş olsun, bahçenizi önümüzdeki yıl görmek gerekir diye düşünüyorum.
                saygılar

Comment

Mavi Kartal çok teşekkür ederim. Resim çekmeye devam edeceğim. Sizlerle paylaşmak ayrı mutluluk katıyor. Hep beraber daha iyi işler yapmaya. Saygılarımla,

Comment

Sayın Behramkale geçmiş olsun. Merak etme sizler eski topraksınız yeni nesillerden daha sağlıklısınızdır.Bu tür ufak tefek sıkıntıyı kolay atlatırsınız.

Comment

Çok teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta yazlığımıza gidiyoruz. Tabiiki yaban otlarıyla mücadelemizi sürdüreceğiz. Yeni resimleri çekip dostlarımızla paylaşacağız.

Comment

bekleriz iyi olur biz gidemesek bile gitmiş gibi olur.

Comment

Sayın Ubeyd nazik mesajınız için teşekkür ederim. En yakın zamanda herkezle görüşmek üzere hoşçakalın

Comment

Working...
                          X