fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbuldaki çitlerde yapılan hatalar.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• İstanbuldaki çitlerde yapılan hatalar.

İstanbulda bır ay kadadır gezmekteyim.Çitlerin yapılış şeklı genelde hep aynı hata uzerıne yapılmaktadır.Sanırım en buyuk hata ise istanbulun tozlu havasını hesaba katmadan nasılsa kımse bılmıyor bu işi diyerek her önune iş verılmesıdır.
    İkinci hata ise bahcıvan alıp bır peyzajcı gıbı calıştırmak ,hatta kapıcı,guvenlık vs işler yaptırmak gıbı yaşam tarzı ise bu meslege hakarettir.
    Diger hata ise neden çitler duvara bıtışık seklı ılen dıkım yapılmaktadır?
    Buna benzer sinir bozucu meslek yıpratıcı ınsanların bu meslegı yapmalarının onu derhal kesılmelıdır diye düşünmekteyım.
  • Fidanligi.com

Peyzaj bahce düzenleme işi malesef Türkiyede yeni. Yetişmiş eleman bulmak mümkün değil. Kapıcı diye alırlar bahçenin her işini ona yaptırırlar. Kapıcının da yapacagı o kadar olur.

Comment

İbrahim Bey, haklısınız. Malesef istanbulda hakiki bahçıvan bulmak çok zor. Burada eline kazmayı küreği alan bahçıvandır. Birde kendine kart bastırdı mı tamam... İtinayla her türlü bahçe işleri yapılır... Dağıt gitsin... Bu işi bilerek yapanlar da var tabi...onları bulup çıkarmak hiç te kolay değil... Tüm siteler kapıcılarına yaptırırlar bu işleri... Şaşmamak lazım. Peyzaj kuralları da haliyle ben yaptım oldu mantığıyla yürümektedir malesef...

Comment

Sanırım türkiye çok ağırdan iş yapmakta yada mesleği sevenler azınlıkta,her şeyden önce severek yapılan işte bir güzellik olur.Ablamın bahçesıne bır el attım sadece temızlık ve az bır duzenleme ,gelen gecen ablama sen ne marıfetlı kadınsın dıyor.Emegi biz verdik yaf )

Comment

Working...
        X