bahcemı dızayn etmek ıstıyorum evımın sag ve on tarafında 5-7 metrelık degısken alanım var asagıya dogru meyıllı balkonum oraya acılıyor bahceyle ıcıce nasıl duzen getırebılırım ve lutfen bace model ve ornekler ın resımlerını gormek ıstıyorum
Değerli anemon, bir fotoğraf o kadar çokşey anlatır ki bize. Bir fotoğraf gönderme imkanınız varsa gönderin, Fotoğraf üzerinde birçok önerilerimiz olabilir. Hatta fotoğraf üzerinde yeni tasarım yapar tekrar size gönderebiliriz. Tabi ki Forumsel aracılığı ile...
Sayın Saraç bey böyle bi sitenin kurulumunda öncü olduğunuz için size teşekkür ederim.Affınız sığınarak tavsiyem tüm üyelere olacak.Eger üyeler her hangi bir konu actıklarında siteye fotograf da verirlerse çok iyi olur kanaatindeyim.Böylece daha fazla bilgi sahibi olacagımız inancındayım.Dediğiniz gibi bir fotograf çok şey anlatır.
Arkadaşlar doğru söylüyorsunuz bir fotoğraf peki söylermisiniz siz doktordan telefonla ve boy resmi ilemi ilaç istiyorsunuz hangi doktor söylermisiniz bana şekerim var diyene ilaç yazıyor tahlil almadan. Şunu insanlar anlasınlar artık bu meslek o kadar ucuz değil. Biz üstü açık fabrikada yöneticilik yapmaya çalışıyoruz. Bir resimle bu iş olmaz lütfen su,toprak, iklim, hakim rüzgar tipleri, çevresinin durumu var oğlu var iyi güzel doktor bey benim karnım ağrıyor ağrı kesici yazarmısın yazarsa ve ya ben apandist sem yapmayın dostlarım bu kadar basit değil bu olay. Ayrıca karşıdaki arkadaşım biz bilgiyi paylaşıyoruz ama sizde buna değer verin lütfen.
Sayın kardelen, bizler mükemmeliyetçi düşünerek en basit olayları bile istersek tıkar çözümsüzlük içerisinde bırakırız. İstersek te olmaz denilen olayları oldurmaya çalışırız.
Mesleğimizi basite almak gibi bir düşüncemiz yok. Hiçbir zaman olmaz ve olamaz. Şunu da dikkate almanızı öneririm ki Doktorların bile internette aynen bizim yaptığımız gibi forum siteleri var ve bunların sayısı belli değil... Neden bizler bilgilerimizi internet üzerinden paylaşmayalım ki? yukarıdaki anemon isimli üyemizin sorununa fotoğraf ile pekala cevaplar verilebilir. Bilgi istersek te kendisi bize cevap verecek ve konu böylece gelişecektir.
Mükemmeliyetçilik ile çok az mükemmel iş yapılır. Ama bilgi paylaşımı ile en kötüden daha iyi işler yapılır.
Tepkinizi çok yadırgadım, belirtmek isterim. O zaman biz bu siteyi kapatalım gitsin! ne için uğraşıyoruz ki???
Sayın kardelen, Teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanmalıyız. İnternet ve forum siteleri de bunun bir parçası. Yol göstermek ne zamandan beri hata oldu?
Comment