fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

JAPON PARKI ÖZELLİKLERİ ve STANDARTLARI

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: JAPON PARKI ÖZELLİKLERİ ve STANDARTLARI

Sayın sulazade çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz. Teşekkürler.

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Ya tam hatirlamiyorum ama japonlarin aslen turk boylarindan geldiklerinin iddia edildigi bir yazi okumustum.Hatta konustuklari dil bile oz turkçeden geliyormus orhun muydu neydi tam hatirlamiyorum.Bunun gerçeklik bir yani mevcutmudur?

Japonlar esas itibariyle Türk değiller ama Turani kavimlerdendir. Tabiri caizse amcaoğlu denebilir. Moğollarda öyle

Comment

Benim köyümde üç erkek kardeş var, üçüde japonla evli, biri istanbulda ikamet ediyor, Diğer iki kardeşte de Japonya ya yerleşti.

Comment

uveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Japonlar esas itibariyle Türk değiller ama Turani kavimlerdendir. Tabiri caizse amcaoğlu denebilir. Moğollarda öyle
          Gunaydin ustad ya anlamadigim abimin çocuklari turkde benimkiler fransizmi simdi? Kafam karisti iyimi

Comment

yok senin çocukların değil senin amcanın oğlu japon
            sen şimdi mirasa da konarsın he hee

Comment

Amacmin golu turk ise bende turk oluyorum mecburiyetten.Miras hakkimizda doguyor tabiki.Ne yapsam ahim e mi basvursam ne.Herkez oraya bas vuruyor nedense.

Comment

Dünyada her yerde soyumuz devam ediyor anlaşılan. Kızılderelilerde mi Türk soyundan acaba?

Comment

Ya ustad je suise desole .Je vais bosse la.Le vacance est termine
                  Ise gidiyorum tatilginleri biti.Toprak belliyorum ve composttan bitki gubrelerini çikartip toprak ilen harmanliyorum ve belim agriyor ama çalismam gerek .Yoksa aksama sarap içemem hehe

Comment

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Dünyada her yerde soyumuz devam ediyor anlaşılan. Kızılderelilerde mi Türk soyundan acaba?
                    Kizil derililerin turk oldugu dna testi ilen kanitlandi .Hatta su an brazilyadaki ormanliklarin derinliklerinde yasayan bazi kabilelerin dahi dili orhun turkçesine çok yakin oldugu ve turk olabilmeleri ihtimalinin çok fazla oldugu uzerinde duruluyor.

Comment

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

zannetmiyorum. gerçi haklarında yazılar okumuştum. işte gelenekleri bizmkilerine yakınmış gibilerinden. Yhu anlamıyorum herkes Türk soyundan geliyor ya da yan bir kolu ama kimse türklerden hoşlanmıyor.

Comment

Neyse bu konuyu biraz açayim sonra gidecem çalismaya.Dunyada ana irk iki tanedir.Aslen var olan uç irk mevcuttu ancak bir irk nedeni henuz tam tespit edilemeddiginden nasil yok olduguda bilinmemektedir.Afrika kitasindan yola çikan bu iki kavimin yasam alanlari afrikada kimisi ormanlarda yani irkin biri ormanlarda digeri ise coark topraklarda yasamakta idi.Bu iki irk surekli yollarda karsilasmalarinda çiflesme olarak kirma bir uçuncu irk meydana getirdi.Iste bu irk aslen dunyada yasayan tum insanlardir.Aksi mumkun degildir ve bu irka mensup kollar yerlesim yerlerinde kendilerine kulturler edinerek kulturleri bazinda isimler almislardir.Butun mesele burada budur.

Comment

Uygarlığı yerleşik hayata geçiş olarak anlıyorsak elbette.Bu konuyu biraz açmak istiyorum.Özellikle leakey saha çalışmaları ile antropolojiyi insanlığın ilgi alanına sokmuştur.iki farklı teori gündemdedir.Çok merkezli evrim teorisi (az sayıda taraftarı vardır)ve afrikadan çıkış teorisi(özellikle mitekontrial dna analizleri ve carbondan başka tarih belirleme yöntemleriyle neredeyse ispatlanıştır.
                          Bu teori göre 500 000 yıl önce avcı toplayıcı gruplar tüm dünyaya yavaş yavaş yayılmıştır.Örneğin avustralya yeni zelandadaki yerleşimler 40 000 yıl, japonya 12 000 yıl avrupa 30-50000 yıl,amerika ise sadece günümüzden 11000 yıl öncesine kadar insanların yaşamadığı bölgelerdi.Bu tarihlerden daha eski hiç bir kanıta ulaşımaz bu cografyalarda.Kızıldereliler,son buzul çagının 15000 yıl önce sonlanmasıyla,yavaş yavaş yiyecegin peşinde kuzeye yönelmiş,hala asya ve amerka arasında karasal bir yol durumunda bulunan bering bogazından kuzey amerikaya 11 000 yıl önce geçmişler ve kıtanın en güneyine kadar inmişlerdir.insan popilasyonun artması ile bu gurupların bazıları tekrar kuzeye yönelmiş ve bugünki ABD nin yerli kızıldereli halkını oluşturmuştur.
                          Emin olunuz kızılderelilerin dilinde türkçenin dışında çince,korece, rusçabenzerlik taşıyan kelimelerde mevcuttur.Sonuçta aynı kökün farklı dallarından biriyiz ırk olarak.Sadece 50 000 yıl öcesine giderseniz tüm kuzey ırklarıylada akrabayızdır.Peki neden farklı renklerdeyiz farklı diller konuşuyoruz.Bu tamamen cografya , ve yeme içme kültürü ile alakalıdır

Comment

uveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Uygarlığı yerleşik hayata geçiş olarak anlıyorsak elbette.Bu konuyu biraz açmak istiyorum.Özellikle leakey saha çalışmaları ile antropolojiyi insanlığın ilgi alanına sokmuştur.iki farklı teori gündemdedir.Çok merkezli evrim teorisi (az sayıda taraftarı vardır)ve afrikadan çıkış teorisi(özellikle mitekontrial dna analizleri ve carbondan başka tarih belirleme yöntemleriyle neredeyse ispatlanıştır.
                            Bu teori göre 500 000 yıl önce avcı toplayıcı gruplar tüm dünyaya yavaş yavaş yayılmıştır.Örneğin avustralya yeni zelandadaki yerleşimler 40 000 yıl, japonya 12 000 yıl avrupa 30-50000 yıl,amerika ise sadece günümüzden 11000 yıl öncesine kadar insanların yaşamadığı bölgelerdi.Bu tarihlerden daha eski hiç bir kanıta ulaşımaz bu cografyalarda.Kızıldereliler,son buzul çagının 15000 yıl önce sonlanmasıyla,yavaş yavaş yiyecegin peşinde kuzeye yönelmiş,hala asya ve amerka arasında karasal bir yol durumunda bulunan bering bogazından kuzey amerikaya 11 000 yıl önce geçmişler ve kıtanın en güneyine kadar inmişlerdir.insan popilasyonun artması ile bu gurupların bazıları tekrar kuzeye yönelmiş ve bugünki ABD nin yerli kızıldereli halkını oluşturmuştur.
                            Emin olunuz kızılderelilerin dilinde türkçenin dışında çince,korece, rusçabenzerlik taşıyan kelimelerde mevcuttur.Sonuçta aynı kökün farklı dallarından biriyiz ırk olarak.Sadece 50 000 yıl öcesine giderseniz tüm kuzey ırklarıylada akrabayızdır.Peki neden farklı renklerdeyiz farklı diller konuşuyoruz.Bu tamamen cografya , ve yeme içme kültürü ile alakalıdır
                            Heh simdi hatirladim uçncu irk avusturalyada çikmisti ve sonrada yok olmuslardi.Hatta turklugun dort bir yanda olduguna iyi bir delil yine avusturalyadan verilebilinir.Avusturalyada basbakanliga aday bir kadin vardi .Irkcilik yapip duruyordu ve turklerden nefret ediyordu.Hurriyette okumustum sanirim haberi.Bu sabalak kadin isi buyutup ben safgan avusturalyaliyim diye ispata goturmezmi isi .Hemen bir dna testi yaptirtir ve ispat olarak seçimlerde kullanmak ister bu dna testini.Sence ne çikar dna testinden dersin .Yuzde 40 sabit bir irka ait geri kalanida farkli irklara.Utanmadan bir demezmi turkler buyuk annelerimize tecavuz etti ondan diye.Iste burada her yonlu turkleri asimilasyona ugratiyorlar ve maalesef dunyadaki tum irklarin içinde bir tek irkcilik yapamayacak olan irk turk irkidir.Nedeni ise turk irkinin dnasinda irkciliga neden olan genetik mevcut degildir.Bunuda abd arastirma merkezi aciklamisti.Yaniliyorda olabilirim ama gazetede yada ermeni sorunu ile ilgili konferansta bunun dna testleri ornekleri ile açiklamislardi .Turklerin yasadiklari alanlara bak ve hangi din,dil,kultur yok edilipte yerine turkluk konulmustur.

Gok tanri çokmedikce turkluk edebiyete kadar var olacaktir.

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Heh simdi hatirladim uçncu irk avusturalyada çikmisti ve sonrada yok olmuslardi.Hatta turklugun dort bir yanda olduguna iyi bir delil yine avusturalyadan verilebilinir.Avusturalyada basbakanliga aday bir kadin vardi .Irkcilik yapip duruyordu ve turklerden nefret ediyordu.Hurriyette okumustum sanirim haberi.Bu sabalak kadin isi buyutup ben safgan avusturalyaliyim diye ispata goturmezmi isi .Hemen bir dna testi yaptirtir ve ispat olarak seçimlerde kullanmak ister bu dna testini.Sence ne çikar dna testinden dersin .Yuzde 40 sabit bir irka ait geri kalanida farkli irklara.Utanmadan bir demezmi turkler buyuk annelerimize tecavuz etti ondan diye.Iste burada her yonlu turkleri asimilasyona ugratiyorlar ve maalesef dunyadaki tum irklarin içinde bir tek irkcilik yapamayacak olan irk turk irkidir.Nedeni ise turk irkinin dnasinda irkciliga neden olan genetik mevcut degildir.Bunuda abd arastirma merkezi aciklamisti.Yaniliyorda olabilirim ama gazetede yada ermeni sorunu ile ilgili konferansta bunun dna testleri ornekleri ile açiklamislardi .Turklerin yasadiklari alanlara bak ve hangi din,dil,kultur yok edilipte yerine turkluk konulmustur.

Gok tanri çokmedikce turkluk edebiyete kadar var olacaktir.

.Yuzde 40 sabit bir irka ait geri kalanida farkli irklara.Utanmadan bir demezmi turkler buyuk annelerimize tecavuz etti ondan diye.Iste burada her yonlu turkleri asimilasyona ugratiyorlar ve maalesef dunyadaki tum irklarin içinde bir tek irkcilik yapamayacak olan irk turk irkidir

ABİ BURASI ÇOK KOMİK: helal olsun dedelerimize beline kuvvetDDD:D:

Comment

konya japon bahçesi
                                [a href=http://urlal.com/dqqf][img src=http://i1008.hizliresim.com/2010/8/31/1536.jpg][/a]

Comment

Working...
                                X