fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

El Sanatları Ve Tarımsal Ürünler Sergisi Açılıyor...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• prefix_2_title_rich El Sanatları Ve Tarımsal Ürünler Sergisi Açılıyor...

Genel Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren El Sanatları Eğitim Merkezleri ile Genel Müdürlüğümüzce desteklenen Tarımsal Amaçlı Kooperatif ürünlerinin tanıtımı ve pazarlanması amacıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi Zafer Çarşısı Sergi Salonunda 4-8 Haziran 2010 tarihleri arasında sergi düzenlenecektir.

Devami...
  • Fidanligi.com

Cevap: El Sanatları Ve Tarımsal Ürünler Sergisi Açılıyor...

Yazı çok karışık anlaşılmıyor. Anladığım kadarıyla sergi olacak İstanbulda olsaydı bu sergi katılırdım.

Comment

Haber şu meslek ve Teknik Liselerin yapmış olduğu El sanatları sergisi KIRŞEHİR'de AHİ çarşısı meydanında açıldı.Ayrıca Halk Eğitim merkezi müdürlüğüne ait kursiyerlerde biçki,dikiş,nakış ve elsanatları sergilerini sergiliyorlar.Ben bu sergiyi gezdim.Hem çok hoşuma gitdi,hemde duygulandım.Meslek liseli gençler diş protezinden tutunda,sensörlü arabalara,takım tezgahlara kadar aklınıza ne geldiyse yapmışlar.Şimdi bu meslek liseli gençlerin önünü tıkayanlarıda yüce Mevlaya Havale ediyorum.Selam ve saygılar.

Comment

Tabiatçı abi teşekkür ederim konuya açıklık getirdiğin için. Öğrenciler yaptıklarını sergileyebiliyor anladığım kadarıyla

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Haber şu meslek ve Teknik Liselerin yapmış olduğu El sanatları sergisi KIRŞEHİR'de AHİ çarşısı meydanında açıldı.Ayrıca Halk Eğitim merkezi müdürlüğüne ait kursiyerlerde biçki,dikiş,nakış ve elsanatları sergilerini sergiliyorlar.Ben bu sergiyi gezdim.Hem çok hoşuma gitdi,hemde duygulandım.Meslek liseli gençler diş protezinden tutunda,sensörlü arabalara,takım tezgahlara kadar aklınıza ne geldiyse yapmışlar.Şimdi bu meslek liseli gençlerin önünü tıkayanlarıda yüce Mevlaya Havale ediyorum.Selam ve saygılar.
          Tabiyatçı abi keşke resim çekme imkanınız olsaydı da bir iki kare biz de görseydik

Comment

Üveyik kuşu sende kırnaplarını sergileseydin burda

Comment

Working...
            X