fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TARIM MESLEK LİSELERİ KAPATILMAMALIDIR

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• TARIM MESLEK LİSELERİ KAPATILMAMALIDIR

Bu konuda yorum yazarak, Belki bilmediğimiz ve düşünemediğimiz hususlarda okuyuculara faydalı olabilirsiniz. Yorum yazmak için aşağıdaki CEVAP YAZ butonuna tıklayız. Konu İle İlgili Yazı: TARIM MESLEK LİSELERİ KAPATILMAMALIDIR
  • Fidanligi.com

Cevap: TARIM MESLEK LİSELERİ KAPATILMAMALIDIR

sayın hocam bende bir tarım meslek lisesi mezunuyum ve hayatımın en güzel yılları o okulda geçti ve şu an okulumuz kapandı buna bütün arkadaşlar olarak çok üzüldük ve kadrolarımız verilmedi ben ziraat teknisyeniyim ama internet cafe işletiyorum çok üzücü bir olay bu konuya deyindiginiz için cok tsk ederim

Comment

sayın hocam bende bir tarım meslek lisesi mezunuyum ve hayatımın en güzel yılları o okulda geçti ve şu an okulumuz kapandı buna bütün arkadaşlar olarak çok üzüldük ve kadrolarımız verilmedi ben ziraat teknisyeniyim ama internet cafe işletiyorum çok üzücü bir olay bu konuya deyindiginiz için cok tsk ederim

Comment

confused:sayın hocam bende bir tarım meslek lisesi mezunuyum ve hayatımın en güzel yılları o okulda geçti ve şu an okulumuz kapandı buna bütün arkadaşlar olarak çok üzüldük ve kadrolarımız verilmedi ben ziraat teknisyeniyim ama internet cafe işletiyorum çok üzücü bir olay bu konuya deyindiginiz için cok tsk ederim

Comment

Comment

Working...
          X