Bu konuda yorum yazarak, Belki bilmediğimiz ve düşünemediğimiz hususlarda okuyuculara faydalı olabilirsiniz. Yorum yazmak için aşağıdaki CEVAP YAZ butonuna tıklayız. Konu İle İlgili Yazı: Biyolojik bir silah mı, küresel ısınma mı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Biyolojik bir silah mı, küresel ısınma mı
Collapse
X
-
Cevap: Biyolojik bir silah mı, küresel ısınma mı
tabiki küresel ısınma düşünsenize eğer küresel ısınma olursa dünya olmaz dünya olmazsa silahı ne yapıcaz önce küresel ısınmasonra silah.askerlerimiz şuan iyiye gidiyor.silaha gerek yok
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone.scr
-
Sayın Akıllı Oğuzhan,
Neden ağaçlar.net e üye olacağımızı da yazsaydınız iyi olurdu. Ben zaten üyeyim. Bahcesel üyelerinin veya ziyaretçilerinin neden ağaçlar.net e üye olmasını tavsiye ettiğinizi de öğrenebilirmiyiz? Ayrıca neden Biyolojik bir silah mı, küresel ısınma mı başlığı altına bu mesajı yazdığınızı da merak ettim. Yoksa Ağaçlar.net in bu konuda daha farklı hangi çalışmaları var?
Comment
-
hiiç öylesine küresel ısınma için daha fazla bilgi edinirsiniz diye ayrıca azarlar gibi konuşmanıza gerek yok Administrator."Biyolojik bir silah mı, küresel ısınma mı?" konusuna geldiğimizde yazdığım gibi birden fazla siteye üye olabilmeleri için yazdım isterseniz de üyeliğimi sonlandırabilirsiniz!!!
Comment
-
sayın Akıllı Oğuzhan, Benim hiç kimseyi kimsenin yanında hiçbir şekilde azarlamak gibi bir hakkım yok. admin olmam bana bu hakkı vermiyor. beni lütfen bazı forumların katı yöneticileriyle karıştırmayın. burada sitemizin ana amacından uzaklaşmamak şartıyla herkes istediğini yazabilir ...
Ancak 1. mesajınız 2 kısa cümle ve 2. mesajınız ağaçlar.net e üye olabilirsiniz cümlesi... ben sizi tanımıyorum ve tanımak istiyorum. ayrıca Ağaçlar.net e çok değer verdiğim ve mesleklerinde çok bilgili arkadaşlarım ve büyüklerim destek vermekteler.
ben Ağaçlar.netin ne kadar başarılı ve faydalı yayın yaptığını çok iyi biliyor ve bunu sizin anlatmanızı istiyordum. ancak yanlış anlaşılmışım.
ve siz hala kendinizi uygun başlık altında tanıtmadınız?
Bahcesel ekibi adına bizler her türlü faydalı sitenin yanında ve destekçisiyiz. Kimseyi rakip olarak görmüyor ve kendimizi de kimseyle yarıştırmıyoruz. Bizler sadece elimizden gelen en iyisini yapmaya gayret ediyor ve işini seven mesleğine gönül veren herkesi sitemizde bilgi ve tecrübelerini paylaşmaya çağırıyoruz. tüm amacımız budur.
Selamlar...
Comment
-
Administrator;
Yazdığınızı okudum.Ben zaten size yarışıyosunuz da demedim.Şimdi sitenize üyeliğimi dondurmak istiyorum.Lütfen üyeliğimi biitirin fakat üyeliğimi bitirmeden bir şey göndermek istiyorsanız hemen bitirmeyin.Gönderdikten sonra iptal işlemini yaparsınız!!!
SAYGILARIMLA ARZ EDERİM!!!
Comment
-
Sayın Akıllı oğuzhan, bu görüşmemizin bu duruma gelmesine inanın üzüldüm. karşılıklı olsak belki daha farklı olurdu ancak yazılar duyguları ve düşünceleri bazen tam olarak iletmede yetersiz kalıyor.
Üyeliğinizi iptal etmem konusunda ısrarlı iseniz tüm mesajlarınızla birlikte kaldırabilirim. Arzu ederseniz daha ileri bir zamanda -umarım bizi daha iyi tanıdıktan sonra- üyeliğinizi tekrar gözden geçirirsiniz.
Saygılarımla..
Comment

Comment