Bu konuda yorum yazarak, belki bilmediğimiz veya düşünemediğimiz konunun bazı yönlerini yazmanız okuyuculara faydalı olabilir. Yorum yazmak için aşağıdaki CEVAP YAZ butonuna tıklayız. Konu: Hayvanlar Düşünür mü?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayvanlar Düşünür mü?
Collapse
X
-
Cevap: Hayvanlar Düşünür mü?
Bence evet. Düşünür.
Sitemiz tarım konularının yoğun olduğu bir site olduğundan bu konuda bir örnek vermek istiyorum.
SÜNE zararlısını çoğunuz duymuşsunuzdur. Buğday yapraklarının altına paket olarak yumurta bırakır. Bir çeşit sinek Süne Yumurtalarının içerisine kendi yumurtalarını bırakır. Fakat tüm yumurtalara bırakmaz. Neden? Zira hepsine bırakırsa seneye nereye yumurtlayacak. Bu bile düşündüğünü gösterir.
Ne olur bana kızmayın. Dünyada en az düşünen canlılar her halde biz İnsanlarız. Elbirliği ile bize sunlan Dünyamızı kirletiyor, ormanlarımızı yok ediyor ve yer yüzünde bulunan hayvanların çoğunun neslini tükettik ve tüketmeye devam ediyoruz.
Saygılarımla.
-
Cevap: Hayvanlar Düşünür mü?
Bir köpek Temmuz sıcağında yatmak için gölge yeri seçiyor, bir ayçiçeği güneşe göre yön değiştiriyor. Düşünmekten kastınız bunlarsa, evet düşünüyorlar. Olaya zeka (mukayese)boyutuyla bakmakta fayda olduğunu düşünüyorum.
Comment

Comment