Merhaba Arkadaşlar. Ben dünyada bir ilk olan uygulamadan bahsedeceğim. Bir Gemi içerisinde denizin ortasında alabalık yetiştiriciliği yapılıyor. Ve tutarsa çok verimli olacağı söyleniyor. Umarım başarılı olur. Ayrıca türkiyede güzel bir uygulama daha. Kırsal alandaki genç bayanlara yöelik 10 aylık Organik Arcılık kursu düzenleniyor. Ve başarılı gidiyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dünyada Bir İlk
Collapse
X
-
Cevap: Dünyada Bir İlk
sitemize hoşgeldiniz Öncelikle süs bitkilerini ve isteklerini iyi tanımalısınız. bu konuda sitemizde geniş bilgiler bulacaksınız. takıldığınız yer olursa sorarsanız memnuniyetle cevaplarız. sitemizden azami faydalanmanız dileklerimle...
Comment
-
Sadece Bayanlara yönelikmi veriliyor bu Arıcılık kursu. Erkeklere neden verilmiyor?eyagan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba Arkadaşlar. Ben dünyada bir ilk olan uygulamadan bahsedeceğim. Bir Gemi içerisinde denizin ortasında alabalık yetiştiriciliği yapılıyor. Ve tutarsa çok verimli olacağı söyleniyor. Umarım başarılı olur. Ayrıca türkiyede güzel bir uygulama daha. Kırsal alandaki genç bayanlara yöelik 10 aylık Organik Arcılık kursu düzenleniyor. Ve başarılı gidiyor.
Comment
-
SnF Şimşek:Müracatınız halinde ve 15 kursiyer olması halinde bütün Tarım il Müdürlükleri kurs açıyor.Hatda bizim burada Halk eğitim müdürlüğü bile açıyor.Şayet arıcılık konusunda bilgi sahbi olmak istiyorsanız.ben size elimden geldiğimce yardımcı olurum.Şayet incelerseniz bu konuda bu sitede epeyce bilgide mevcut esen kalınız.
Comment
-
Teşekkür Ediyorum Tabiatçı abiciğim benim. Sorularımı sadece kendim için değil, tüm kardeşlerimizin istifade edebilmesi için soruyorum. Sende doğrudan bana değilde genel olarak cevaplarsan hem daha iyi olur, hemde formda birtakım kendini bilmezin üzerime saygısızca gelmesini önlemiş olursun. Saygılarımla..TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSnF Şimşek:Müracatınız halinde ve 15 kursiyer olması halinde bütün Tarım il Müdürlükleri kurs açıyor.Hatda bizim burada Halk eğitim müdürlüğü bile açıyor.Şayet arıcılık konusunda bilgi sahbi olmak istiyorsanız.ben size elimden geldiğimce yardımcı olurum.Şayet incelerseniz bu konuda bu sitede epeyce bilgide mevcut esen kalınız.
Comment
-
Köy yerinde kurs erkeklere verilsede kadınlar çalışıyor verilmesede. Bari kursu ehil ellere versinlerde kadınlar erkekleri yönetsin daha iyi ve de güzel bir uygulama bence...fsimsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSadece Bayanlara yönelikmi veriliyor bu Arıcılık kursu. Erkeklere neden verilmiyor?
Comment

Comment