Bu konuda yorum yazarak, Belki bilmediğimiz ve düşünemediğimiz hususlarda okuyuculara faydalı olabilirsiniz. Yorum yazmak için aşağıdaki CEVAP YAZ butonuna tıklayız. Konu İle İlgili Yazı: Kivi Her Derde Deva
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kivi Her Derde Deva
Collapse
X
-
Cevap: Kivi Her Derde Deva
selam , kivi hakkında güzel şeyleri duymak bir üretici olarak beni sevindirdi ancak bu slogan beni düşündürüyo''kiviyi diken kazanır'' öncelikle bir ürün üretilmeye başlanınca birde karadenizde fındık bitkisine alternatif ürün olarak düşünülen bir bitki için söyleniyorsa öncelikle pazar alanları araştırılıp yada kooperatif kurulup ondan sonra nekadar üretileceği halka söylenmeli yoksa çay üretimindeki gibi hatalar yapmış oluruz bütün arazimizi çay bitkisiyle diktiğimiz gibi şimdide kiviyi öyle heryere gelişi güzel üretmemeliyiz daha bilinçli olup birlikte karar verip ihtiyacı tespit edip üretmeliyiz yoksa üreticilerimiz malesef emeklerinin karşılığını alamayıp hemde israf etmemiş oluruz
şuan bir kooperatif var ama daha etkili olunmalı
devlet tarafından da bu üreticiler desdeklenip ihracatta yardımcı olunması gerektirdiğini düşünüyorum

Comment