fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mövenpick İstanbul'da 23 Nisan'da çikolata kursu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Mövenpick İstanbul'da 23 Nisan'da çikolata kursu

Mövenpick Hotel Istanbul, dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, 7 - 14 yaş çocuklar için Çikolata Yapımı Kursu düzenliyor.

Mövenpick Hotel Istanbul'un Executive Chef'i Maximilian J.W. Thomae ve pasta şefleri tarafından, 23 Nisan 2009, Perşembe günü saat 13.00 - 15.00 ve 16.00 - 18.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan çikolata yapımı kursunda; çikolata eritme, saklama ve kalıp çikolata yapma gibi bilgilerin yanı sıra beyaz ve siyah çikolata yapımı, çikolata ile meyve ve fındık kaplama öğretilecek.

Yapılan çikolataların tadımından sonra minik katılımcılara sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek. Çocuğunun yaratıcılığını geliştirerek farklı bir ortamda eğlenceli bir gün geçirmesini isteyen anneler (0212) 319 29 29'u arayıp çocukları için kayıt yaptırabilirler.

Çikolata yapımı kursu 85.00 TL

• Fidanligi.com

Cevap: Mövenpick İstanbul'da 23 Nisan'da çikolata kursu

Sn Akcabey: Ben bu işin sammiyetine inanmıyorum???Anneler ilk önce çocuklarına çikolata yapımı yerine,geleneksel yiyeceklerimizden pelte yapımını öğretsin. Kimbilir onların yaptığı çikolatada ne maddeler vardır.Bir atasözümüz "Sütden ağzı yanan,yoğurdu üfleyerek yer."denmiştir.Ayrıca çocuklarımıza batı kültürüyle yetiştirmek,onların yiyecek ve giyeceklerini tanıtmak benim kafama uymuyor.Ne yapalım işte eski kafalıyım... bunu nasıl sayarsanız,sayın herhalde birazda yaşlandıkmı diyelim? çağdaşılıkmı? Ayrıca elin ecnebisi o kadar masraf yapıp buraya niye gelsin,biz babasının oğlu değilizki ahh,ahh.yaa bu adamlar ne kadar uyanıkk .neyse size yinede teşekkürler bu yazıya verdiğniz emekten dolayı,esen kalınız.

Comment

Working...
    X