fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tarımsal Yayım Ve Danışmanlık Eğitimi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Tarımsal Yayım Ve Danışmanlık Eğitimi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi'nde 'Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Eğitimi' başladı.08 Haziran 2009 13:25
    Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi'nde 'Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Eğitimi' başladı.

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Eğitimi düzenleme yetkisine sahip olan OMÜ'de, Ziraat Fakültesi Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen, 8-26 Haziran tarihleri arasında sürecek olan eğitim programına 13 ziraat yüksek mühendisi, 6 ziraat teknikeri, 2 ziraat teknisyeni katıldı. Ziraat Fakültesi Eğitim Salonu'nda başlayan programa Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Mehmet Bozoğlu, Yrd. Doç. Dr. Kürşat Demiryücel ve Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tecer Otşan, eğitmen olarak katıldı. Yrd. Doç. Dr. Mehmet Bozoğlu, kendi nam ve hesabına çalışan tarım işletmeleri, sivil toplum örgütleri ve tarıma girdi sağlayan kuruluşlara tarımla ilgili danışmanlık hizmeti vermek isteyen veya verenlerin Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Eğitimi'ne katılarak sertifika alması gerektiğini hatırlattı. Bozoğlu, kişisel gelişim ve tarımsal yayım danışmanlık metodolojisi konularında eğitim verildiğini kaydetti.
    medya73
Working...
X