Tüm kanserler içerisinde dünyada 12. sırada olan ağız kanserleri de en az diğer kanser türleri kadar tehlikeli. Ağız ve diş sağlığına azami özenin gösterilmesi gerekiyor
Sn cankurtaran:yaşadığımız çağda malesef her şey maddeye döndü.Doktorlarımızda çok şükür bu modaya uydu.Siz neden bahsediyorsunuz? anlayamadım çoğu artık TÜccar oldu,tücarrr!!! Örneğini vereyimmi? bundan bir kaç gün önce internetde okuduk;Kadın doktoru 10TL ye kürtaj yapıyor.Şimdi bu doktorun eline düşenin vay haline.benim başımdan neler,geçti nelerrr???.Paramla bile tedavi olamadım.Ne uzmanlara gitdim,ne prf'lara,efendim,gelsin,gelsin gitsin...her geldiğinde kazı yolalımm.çok şükürkü bir pratisyen doktora denk geldikde işe dur dedi.Ama bu arada olan bize oldu.Bizim karaciğer verieln ilaçlardan tahribata uğradı.Bal, kayısı ve Keten tohumundan yaptığımız macunla bir parça işi düzeltdik.Bu zamanda şansınız varsa ne ala,yoksa diyorumki ALLAH düşürmesin.yoksa benim gözümde ha sokaktaki kapkaçcı...ha böyel vatandaşa muamele edenler.Dahada ileri gideyimm.Kapkaçcı yada hırsız sizin eşyanızı ,yada paranızı çalıyor.Neticede bu para yerine gelir.Ya sağlınız,çektiğiniz acılar,sıkıntılar.Herkese sağlık ve afiyetler dileğimle....
Comment