fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sigara içmek insan hakları ihlalidir

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Sigara içmek insan hakları ihlalidir

Sigara yasağında asıl sorunun, içenlerin içmeyenleri zehirlemesi olduğunu söyleyen TÜSAD Tütün Çalışma Grubu Başkanı Prof. Tunçalp Demir, "Bir kimsenin başkasına silahla ateş etmesi ya da yemeğine zehir koyması özgürlük sayılamazsa, havasını zehirlemesi de özgürlük olamaz" dedi.

Devami icin tiklayiniz...
  • Fidanligi.com

Cevap: Sigara içmek insan hakları ihlalidir

Sn Cankurtaran:yazınıza teşekkürler.Sigara içmiyen bir vatandaşım.Ancak;içenler tarafından sürekli rahatsız edildim vede bunun mücadelesini vermekteyim.Hatda bununla ilgili yakın zamanlarda bu sitede yazı bile yazdım.Ama malesefki bu yazımı ne okuyan oldu nede bir yorum vs.Malesef tepkisiz bir toplum olduk,kişiler aman bane? lemazımcılığını bırakmıyor.Evet,yasa çıktı çıkmasına ama;hala başta kamu,kurum vekuruluşlarda içenler var.Üstelik müdürleri...Bir kaç kişiyi şikayet etdim ancak,üst makamlardan çağrıldım ve bunun bir daha tekrarlanmıyacağı belirtilerek yetkili amirlerce yumuşatılarak davamdan vaz geçtim.Üstüne,üstük şikayetci olduğum kişiler amir konumunda personeldi ve kötü oldum.Öncelikle en başta amirler bu işi sıkı tutacak.Fakat şunu iyice ifade edyim 19 Temmuzdan sonra iş iyice sıkılaşacak vede yemin etdim;Bu işilerin peşini bırakmıyacağım.Gerekirse kameraya alıp taaa Sn Başbakana kadar göndereceğim.Bu site okurlarınında benim gibi bu işin takipciliğini ümit etmekteyim.Esen kalınız...

Comment

Sayın Tabiyatcı, kanun çıkması güzel. En azından insanların yarısı uysa bile hiç yoktan iyidir. Bir zamanlar Otobüslerde yasaklandığında da millet bu tutmaz demişlerdi ama bak bugün çok güzel kokusuz ve zehirsiz bir yolculuk yapabiliyoruz. Zamanla daha da güzel olacak. Karamsar olmaya gerek yok.

Comment

Sayın Tabiatçı kimseyle kötü olmaya gerek yok. Amirin de amiri var. Neden siz kötü oluyorsunuz, Bir başkasıyla yapın şikayetinizi.

Madem bu iş aleni olarak yapılıyor. Bir üstüne, olmazsa onun üstüne, bir başkası kanalıyla bir telefon ettirin, yada şikayet dilekçesi yazdırın. Bu iş öyle ben yaparım ben ederim ben içerim demekle olmaz. Kanunlar herkes içindir. Amir, müdür tanımaz... Saygılarımla...

Comment

Sn saraç:Çok haklısınızdaaa.. ne yapayım her hesin ayrı bir huyu var.Bende haksızlığa tahammül edemiyorum.sağlığım elverdiği sürece ve rabbim ömür ihsan etdiği sürece bu tür dubaralarla mücadelem sürecek herhalde.Heçç bir şeyde yapamadılarr!! ALLAH'ın verdiği canı yine ALLAH alır.rahmetli ebem derdiki 3 yıl Tavuk yaşayacağınıza 3 gün Horoz yaşayın derdi.Neme lazımcılık iyi bir şey değil.tabiki akıllı olmak elzem.Şahsıma duyduğunuz ilgiye teşekkürler,sağlıcakla kalınız.

Comment

Working...
          X