fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ayçiçeği fiyatı yüzde 25 arttı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Ayçiçeği fiyatı yüzde 25 arttı

Çukurova yöresinde hasadın başladığı günlerde 55-60 kuruşa satılan ayçiçeğinin fiyatı bir hafta içerisinde yüzde 25 oranında arttı.

Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Yavuz Tezcan, geçen yıl bu dönemde fiyatların 95 kuruş seviyelerinde olduğunu söyledi. Tezcan, "Çiftçi, üretim maliyetleri düşük olan bu ürünü rahatlıkla önümüzdeki yıllarda da ekebilir." dedi. ZAMAN
  • Fidanligi.com

Cevap: Ayçiçeği fiyatı yüzde 25 arttı

akcabey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çukurova yöresinde hasadın başladığı günlerde 55-60 kuruşa satılan ayçiçeğinin fiyatı bir hafta içerisinde yüzde 25 oranında arttı.

Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Yavuz Tezcan, geçen yıl bu dönemde fiyatların 95 kuruş seviyelerinde olduğunu söyledi. Tezcan, "Çiftçi, üretim maliyetleri düşük olan bu ürünü rahatlıkla önümüzdeki yıllarda da ekebilir." dedi. ZAMAN
    sayın akça bey sizi az çok formdan tanıyorum
    sakın yanlış anlamayın ama bu adamlar düzenbaz adamlar yalan dolan herşey serbest geçlen yıl ayçiçek hasatında ayçiçeğin kg fiyatı 680 tl ,ile 700 tl (altyüz seken lira)ben sattım
    daha canlı örnek varmı
    ben 680 tl vermek zorunda kaldım
    bu fırsattçı insanları ALLAH a şikayet ediyorum
    sağ olsun lar bu zamanki gibi çiftçinin ezilmişliğini horlanmsısını görmedim
    bırakın %25 arttırmayın geçen yılki fiyatlardan alın,
    memura %20 lirede zaman yapılyor ayçiçeğni aşağa çekiyorsunuz
    BUNLARIN HEPSİ OYUN AMAÇ TÜRK ÇİFTÇİSİNİ BATIRMAK,

yurt dışından geçen sene ayçiçek itaal edildi tl karşılı 750 tl
    dolar 1200 tl
    şimdi dolar 1500 tl ayçiçeği ordan 1900 tl karşılığı olmalı
    biri bana bunu açıklasın

tarkya birlik yağı istanbulda marketlerde 11,500 ile 12,500 tl 5 kg olan yağ
    hasat zamanı gelmeden ne olduda bu fiyatlarla indi bu oyun deyilde ne(kıral çıplak )
    şimdi asılcak adam ben olurum iymi8)

Comment

Working...
    X