fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eski Tarım Bakanı'ndan ağlatan itiraf

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Eski Tarım Bakanı'ndan ağlatan itiraf

Siyasetçiler küresel güçlerden mi yana olmalı yoksa halkından yana mı? Eski Tarım Bakanı Sami Güçlü'de GDO'ları masum gösterme virüsüne yakalanmış. İşte eski Bakan'ın ağzından bir canavarın masumluk gösterilme girişimi...

Devami...
  • Fidanligi.com

Cevap: Eski Tarım Bakanı'ndan ağlatan itiraf

Toplumlari doyurmak yerine gelecek nesillerin daha iyi yasam sartlarinin hazirlanmasi sarttir.GDOya her zaman hayir olmak zorundadir ve bu urun her seyden once turk tariminida sekteye ugratabilme tehlikesi sunmaktadir.Aman dikkat turkiyede yapilacak GDO urunler dikimi ulkemizin içerisindeki yerli bitkilerin sonunu hazrlaya bilir.Zaten ne kadar bize has bitki turu kaldiki anadoluda alayini yok ettik bari kalanlari koruyalim.

Comment

Kimseyi kıramak istemem,kimseyle husumetim yokkk! ancak;bazı konulara da değinmeden edemem.Siyaset zor ve benim mizacıma da uygun değil.Bu ülkede herkes her şeyi biliyor.Aslında biliyorum diyenler,heiç bir nene bilmiyor.kainatın efendisi Peygamber efendimiz buyurmuş Taa.. asırlar önce"İşi ehline veriniz."Şimdi bir bakalım günümüz insanlarının büyük bölümü,yaptığı işle ne eğitim almış,nede tecrübe...Şİmdi; bu sadece eski bakana mahsus bir hadise değil ki;Toplumun pek çoğuna mahsus.Üstelik bu bahse konu şahıs bu memlekete Rusya'dan yada başka memleketden gelmedi ya..Vatandaş seçtiiii..sağlıcakla kalınız.

Comment

Merhaba abi nasilsin? Isi ehline veriniz sozu yerinde olsa gerek .Nasil diye sorucak olursak eger ortaya su sonuc cikmazmi? Kimi profesor yanlis kimi dogru diyor .Iyide ikiside isin ehli ya soylenen sozde hata var yada profesorluk almislarda. Bence hata toplumda .Toplum hak ettigi sekilde yonetilir sozu aklima geldi simdi harbiden .Aslinda ne kadarda dogru bir soz degilmi.Bak simdi çok ozur dilerim sakinada kimse ustune alinmasin isin ehli diyence aklimada muzurluk geldi ama soylemiyecem ayip olur.Ozelden belki yazarim hani varya doktora teslim ediyorsun erkek aliyorsun kadin olmus isin ehli hesabi o iste.Bu turkçe varya nereye çeksen gidiyor.

Comment

Working...
        X