fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bürokrasinin helâl takıntısı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Bürokrasinin helâl takıntısı

Bugün Hürriyet Gazetesi yazarlarından Vahap Munyar köşesine öyle bir konu taşıdı ki bu durum Türkiye'de bürokrasinin 'helâl'e yaklaşımını gözler önüne seriyor. İşte bürokrasinin helâl takıntısı:

Devami...
  • Fidanligi.com

Cevap: Bürokrasinin helâl takıntısı

bu gerçek değil değilmi

Comment

İlginç bir durum ve haber
      Helal yerine haram yazısı olmuş olsaydı, nasıl bir tavır alırdı gümrükçü, bunu merak ediyorum

Comment

yurt dışından gelirken gümrükte et takıntısı oluyor. bunu birkaç kez yaşadım bizzat olmasa da ama otobüzste bulunan insanların etleri atılıyordu.

Comment

Kesinlikle bilinçli yapilmis bir hareket.Fransada her yerde helal yazisi yaziyor ve fransada muslumanlara degil fransada islam devrimi yapmaya hazirlananlara karsi hareketliklik mevcuttur.Birde su var tabiki.Firmanin adi helal yazilmissa neden oraya helal sirketidir diye yazilmamis? Bilinçli bir harekettir ve o urunlerin tamami çikartilip turk silahli kuvvetlerine hediye edilmelidir.Ibreti alem olsun diye bu yapilmalidir.Uzerine helal yazilmis peh yani digerli domuz etindenmi yapiyor.Yada ben essegi kesip uzerine helal yazsam kim diyecek essek eti haramdir diye? Birakin allah askina kardesim birazda vicdan gerekir .Basitce uzerine helal sirketi yazarsin olur biter .

Comment

Doğru dedin üstad.

Comment

Working...
            X