fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bakanlıktan gelen cevap tüyler ürpertici...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Bakanlıktan gelen cevap tüyler ürpertici...

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde ikamet eden Mehmet Öztürk, Tarım Bakanlığına bir dilekçe yazarak, etin içine, kaç farklı et türü karıştırıldığına ilişkin bir soru yöneltiyor.

Devami...

Cevap: Bakanlıktan gelen cevap tüyler ürpertici...

Acaba millet neden satin aliyor bunlari bilerek?

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Acaba millet neden satin aliyor bunlari bilerek?
      düşünmeye üşendiği için,
      duygu sömürüsü daha kolay geldiği için
      kulaklarının üzerine oturduğu için
      daha sonra daha çok bağarabilmesi için
      olabilir mi acaba...

Comment

Ustad ben varoslardan çiktim.Açligi çok iyi bilirim .Heleki babam olacak sahsiyetsiz bizi ben 6 yasindayken bir kadin için terk ettiginde açligin ne oldugunu ve cehaletin nelere mal oldugunu çok iyi yasadim.Sabah oglen ve aksam su ilen karistirilmis un yedigimizi bilirim.Gururluyum ve aslada utanmam anamdan.Babam anami sirf zevki için terk etti.Anam her seye gogus gerdi okul gormemis olmasina ragmen.Turkiyede insanlar aç halen daha.Git bak varoslara gor onlari tani .Asla boburlenme yuksekteyim diye .Babamda boburlendi ve sonunda ona acilarin en buyugune verdim vede pisman degilim.Anami içki içmioyr diye terk etti ve bizide .Anam halen sagdir ve onun koynunu çok ozledim .Namaz kilisini ezani dinleyisini çok ozledim .Insanlar aç ustad insanlar aç.Nasil doyuracaklar yetimlerini?Bos ver gitsin anam dustu aklima dellendim yine.

Comment

Merak etme çok farklı değiliz .
          Ben de çok zengin bir yerden gelmedim, hala da çok zengin yerde değilim. Bizi sınır dışı ettiklerinde elimizde bavulumuz bile kalmamıştı. Nereye gittiğimizi bile bilmedik. Çaya popara çok yaptık üstad.
          Açtırma kutuyu. Annem 60 yaşında kirada ve hala çalışıyor. Babam mı .... yok.
          Ama hiç kimseye muhtaç etmedi bizi. Yoksa et yemiyoruz o kadar
          Sana bişey söylileyimmi evet Allah düşürmesin. Gözüm yok kimsenin malında olanı da verecek yer buluyoruum şükür.

Ama şu var ki. Fair olan evet var. Ama cahil daha çok var. İnsanlara bak. Ekmek götürcek iş beğenmiyorlar. 500 liraya çalışmam diyorlar, kahvelerde oturuyorlar.
          Kadınların çoğu ise kocam baksın deyip evinde pinekliyorlar üretken tüketici olmuyorlar.
          Lüksün her türlüsünü istiyorlar. Her odada tv mevcut. Onun modası geçti plazma olsun
          şu olsun bu olsun
          telefonun en pahalısı olsun. Kontör param olmasa da olur
          gösterişim olsun
          Maaşımı yetindirmesem de olur Her öğünde sekiz çeşit yemeğim olsun. Bardaklarım kristal kaşıklarım bilmem ne olsun. Olsun da olsun.
          Bir eğlenceye 1000 lira bir gecede veririm ama bir öğrenciye okusun diye birkaç lira burs veremem

Comment

Merak etme çok farklı değiliz .
            Ben de çok zengin bir yerden gelmedim, hala da çok zengin yerde değilim. Bizi sınır dışı ettiklerinde elimizde bavulumuz bile kalmamıştı. Nereye gittiğimizi bile bilmedik. Çaya popara çok yaptık üstad.
            Açtırma kutuyu. Annem 60 yaşında kirada ve hala çalışıyor. Babam mı .... yok.
            Ama hiç kimseye muhtaç etmedi bizi. Yoksa et yemiyoruz o kadar
            Sana bişey söylileyimmi evet Allah düşürmesin. Gözüm yok kimsenin malında olanı da verecek yer buluyoruum şükür.

Ama şu var ki. Fair olan evet var. Ama cahil daha çok var. İnsanlara bak. Ekmek götürcek iş beğenmiyorlar. 500 liraya çalışmam diyorlar, kahvelerde oturuyorlar.
            Kadınların çoğu ise kocam baksın deyip evinde pinekliyorlar üretken tüketici olmuyorlar.
            Lüksün her türlüsünü istiyorlar. Her odada tv mevcut. Onun modası geçti plazma olsun
            şu olsun bu olsun
            telefonun en pahalısı olsun. Kontör param olmasa da olur
            gösterişim olsun
            Maaşımı yetindirmesem de olur Her öğünde sekiz çeşit yemeğim olsun. Bardaklarım kristal kaşıklarım bilmem ne olsun. Olsun da olsun.
            Bir eğlenceye 1000 lira bir gecede veririm ama bir öğrenciye okusun diye birkaç lira burs veremem

Comment

Ya ustad senin soylediklerin kesimler kaçta kaç benim soyledigim kesim halkin neredeyse yarisi.Isin gercegi sudurki cehalet osmanlidan kalma 1970 ila 1978 li dogumlular çok sansiz bir nesil.Iki kulturun arasina sikisti kaldi resmen .Osmanli aileden gelen yobaz kultur ve cumhuriyet.Medeniyete ve haklarina sahip cikma kulturu olan cumhuriyet.Ben osmanli torunu degilim .Cumhuriyetin çocuguyum ve oylede kalacam.

Comment

Valla ben bama yaptiklarimdan pismanlik duymuyorum.Geberdi giti ama isim bitemedi.Ben cehenneme gidecem ama oda gidecek ve eziyetlerin en buyugunu tattiracam ona .Bunuda inanki yapacam.Egerki allah bana peygammerler mevki nasip etsin rest o girecek cehenneme ve ona iskencelerin ve acilarin en buyugunu yasatacam.

Comment

Ben Osmanlı torunuyum ve Büyük büyük dedem de Müderristi. Gurur duyuyorum.
                  Ve cumhuriyet çocuğuyum.
                  Kur anın İlk emri ''oku''dur
                  Bana ''Bu dünyada en hakiki mürşid ilimdir'' M. Kemal Atatürk dediler , okuyorum.
                  Kızların okuması eğitilmesi için de gerekirse avuçlarımla su taşırım
                  Kimse okumamak için bahane aramasın. Sabahın köründen gecenin bir yarısına kadar tv nin karşısında vakit öldüreceklerin kendileri için bişeyler yapsınlar (sözüm meclisten dışarı )

Comment

Cehalet kotu okutun çocuklariniz.Sonuna kadar okutun ,cumhuriyetin ve laik turkiye cumhuriyetinin okumus kizlarimizada ihtayaci vardir.
                    NE MUTLU TURKUM DIYENE

Comment

Working...
                    X