fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Erdoğan: "Bakabileceğin kadar değil, yapabileceğin kadar"

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Erdoğan: "Bakabileceğin kadar değil, yapabileceğin kadar"

Başbakan Recep tayyip Erdoğan, katıldığı bir programda, yeni çocuk çağrısı yaptı. Peki Erdoğan ne dedi?

Devami...
  • Fidanligi.com

Cevap: Erdoağan: "Bakabileceğin kadar değil, yapabileceğin kadar"

AHHH!!!...Ahhh!!!... adamlar her şeyimizle oynadılar vede toplumun pek çok bölümününüde bozdular.Efendim neymiş çok çocuk yapmayınız!.sonra bakamazsınız,perişan olursunuz vs.,vs. gibi laflarla af buyurunuz taaa.. nelere el atdılar.Devlet aracılığıyla,bir sürü doğum kontrol hapları,kondomlar,spiraller,prezarvatifler dağıtdılar.Ehh..Bizim tıp adamlarımızın belli bölümüde malum aynı kafadan,anne karnındaki bir sürü bebeğe kıydılar!!!.Anadolunun belli bölümlerinde ısrarla bunları yaparken etnik nufus ayarlaması yaparak,belli bölümlerinde nufusu artırmak için bir sürü planlar uyguladılar vede bunda başarılı oldular.Hepimiz bu toplumun ferdiyiz vede bazı olayları görmekteyiz.Özellikle maddi durumu iyi olan ve kendilerini belli olarak nitelendiren bazı kesimler,aynı bazı Avrupalılar gibi ,hatda onlardanda daha ileri giderek,evlerinde köpek,kedi ve benzeri hayvanlar besleyerek bunlara bir sürü para ve emek harcamakta ve burada söz etmek istemiyorum ki anlayan anladı.Efendim...gelsinler Anadolu'ya aslan gibi gençlerimiz var!!!mutlu olurlar.Hem Evlilikle ilgili dinimizin buyruğu ortada.Hiç bir haz çocuğumun sevgisini bana veremez.Eee..size bir tüyo vereyim Ben Sn Başbakanın sözünü zaten yıllar önce tutdum vede üç çocuk sahibiyim.Ahhh!!!.ulan ahhh!!! besmeleyi çekerim amma... hanım yaşlandı yerif!!!.Bu işleri gençlerimize havale ediyorum ve Rabbim sağlık ve afiyet versin.

Comment

İkinciyi al abi sıkıntımı var Rabbim 4 e kadar izin vermiş gayri ne olacak yani. Hem seni gibi balla beslenen adama 2- 3 tane ne derki saygılarımla

Comment

Sn Kardeşim Kardelen..Beni gülüdrdün Rabbimde seni güldürsün.Biz yaşlandık,Genç hem bzie gelmez,hemde etik olmaz,yaşlıyıda ben ne yapayım yerif!.Bundan sonra torun severiz.Tavsiyemiz gençlere diyelim.Hemde ahde vefa..hanım rahatsız,yıllarca bizim iyi günlerimiz vede kötü günlerimiz oldu,çocuklarımın anası,hem dediğim gibi biz Başbakanımızın sözünü tutduk.Söz tutmayana yakışır diyelim,sağlık ve esenlik dileğimle...

Comment

Working...
        X