fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ihh ve deniz feneri, gazze için harekete geçti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

  • Ihh ve deniz feneri, gazze için harekete geçti

    İhh İnsani Yardım Vakfı, Filistin İçin Yeni Bir Yardım Kampanyası Başlattı. İlaç ve Gıdayı Kapsayacak Yardım Kampanyasının Yanısıra İsrail Saldırılarında Yaralanan Filistinlilerin İstanbul'a Getirilerek Tedavi Edilmesi Sağlanacak. Deniz Feneri de İlk Etapta 100 Bin YTL Gönderiyor.



    İHH İnsani Yardım Vakfı, Filistin için yeni bir yardım kampanyası başlattı. İlaç ve gıdayı kapsayacak yardım kampanyasının yanısıra İsrail saldırılarında yaralanan Filistinlilerin İstanbul'a getirilerek tedavi edilmesi sağlanacak. Deniz Feneri de ilk etapta 100 bin YTL gönderiyor.
    İsrail'in Gazze'de yeni katliamlar başlatması üzerine Türkiye'deki yardım kuruluşları harekete geçti. İsrail saldırılarında yaralanan 59 Filistinli yaralıyı refakatçileriyle birlikte Türkiye'ye getirerek tedavi ettiren İHH İnsani Yardım Vakfı, Filistin için yeni bir yardım kampanyası başlattığını duyurdu. Gazze'ye ilaç ve gıda yardımında bulunacaklarını belirten İHH Başkanı Bülent Yıldırım, İsrail saldırılarında yaralanan Filistinlileri İstanbul'a getirerek tedavi edeceklerini söyledi.


    Bülent Yıldırım, "İsrail günlerce, aylarca aç ve susuz bıraktığı Gazze halkını şimdi de tepesine bomba yağdırarak öldürmeye başladı. Buna sessiz kalmayacağız. Filistin'e 'şifahen değil acilen yardım lazım. Biz dün olduğu gibi bugün de Gazze halkının yanındayız. Yeni bir yardım çalışması başlattık. Gazze'ye ilaç ve gıda yardımında bulunacağız. Hayırsever halkımızın da desteklerini bekliyoruz. Gazze halkının yardımımıza ihtiyacı var. Gazze halkının yalnız olmadığını tüm dünyaya göstermeliyiz. Bilgi almak isteyenler 0212 631 21 21 numaralı telefondan ya da Anasayfa: IHH Insani Yardim Vakfi adresli internet sitesinden bize ulaşabilir" şeklinde konuştu.

    İsrail'in Gazze'yi vurmasının ardından harekete geçen Deniz Feneri de bölgeye ilk etapta 100 bin YTL gönderme kararı aldı. Deniz Feneri ayrıca bölgeden tedavi amaçlı hasta getirmek için de girişimlerde bulundu. Deniz Feneri bölgede ihtiyaç duyulan malzemeler konusunda destek vermeye devam edecek.

    (CİHAN)
  • Fidanligi.com

  • #2
    Cevap: Ihh ve deniz feneri, gazze için harekete geçti

    2008 yılında karalanan sivil toplum örgütleri bu ülkenin ve tüm dünya müslümanlarının imdadına koşmaktadır.haydi şimdi düşünme vakti
    yoksa hiçbirşey yapmayacakmısın........

    Comment

    Working...
    X