fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KAVUN

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• KAVUN

arkadaşlar yardım .merakımdanörtü altına rambo f1 ananas kavun ektim ve bunları acemiliğime ragmen güzel yetiştirdim.sonra 16 mayısta tarlaya şaşırttım.buraya kadar sıkıntı yok karıklar 2m ye 70cm.toplam çim 9 ila 10bin kök olacakinsaalah.ama ben dikktiktensonra akşam yağmur yağmaya başladı iştesorun bana göre burda başladı.ben bunlara nasıl bir ilaclama yapmam gerekiyor.nasıl bir yolizlemem gerekiyo.yağmur bizde okadar şiddetli deil yağabilide yağmaya bilide çünkü burası iznikbursa.vereceğiz bilgiler için şimdiden çok teşekkürler.

Cevap: KAVUN

Yağmurun yağması iyi, özellikle bu ayda... Yağmur yağdı diye ilaçlama gerekmez. Korkmana gerek yok.

Comment

avniavni Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      arkadaşlar yardım .merakımdanörtü altına rambo f1 ananas kavun ektim ve bunları acemiliğime ragmen güzel yetiştirdim.sonra 16 mayısta tarlaya şaşırttım.buraya kadar sıkıntı yok karıklar 2m ye 70cm.toplam çim 9 ila 10bin kök olacakinsaalah.ama ben dikktiktensonra akşam yağmur yağmaya başladı iştesorun bana göre burda başladı.ben bunlara nasıl bir ilaclama yapmam gerekiyor.nasıl bir yolizlemem gerekiyo.yağmur bizde okadar şiddetli deil yağabilide yağmaya bilide çünkü burası iznikbursa.vereceğiz bilgiler için şimdiden çok teşekkürler.
      Sn avni.
      Rambo fı hoş kokulu, şeker oranı yüksek ve piyasada aranan bir çeşittir. Fakat kavun, fazla rutubeti ve yağmuru sevmeyen bir bitkidir.Üretiminizi 2 suyla gerçekleştirebilirsiniz.
      Çiçeklenme ve ardından meyve tutumu dönemi hariç bitkinizi belirli periyotlarla bakırlı ilaçlarla ilaçlarsanız fazla bir problem yaşamazsınız.Külleme hastalığına karşıda dikkatli olun.

Comment

arkadaşlar benim için zamanınızı ayırıp bilgi verdiginiz için çok çok teşekür ederimcok sağolun.allah işinizi rasgetirsin

Comment

Working...
        X