fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Haydi Bahceseli eleştirin! Gelişmesinde sizde söz sahibi olun!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Haydi Bahceseli eleştirin! Gelişmesinde sizde söz sahibi olun!

Sayın Değerli üyelerimiz!

Sitemizde farkettiğiniz gibi bir yenileme sürecine girdik ve tasarımı yavaş yavaş değiştiriyoruz.

Sizleri sitenizden ayrı bırakmadan, sizleri bıktırmadan bu yenilenme sürecini kısa sürede bitirmek istiyoruz.

Bu süreçte birçok ek uygulama yayına alınacağından, sizlerden gelen tepki, yorum, değerlendirme ve isteklere büyük önem veriyor ve sitemizi buna göre şekillendirmek istiyoruz.

Bu başlığı açmamdaki sebep budur. Bu sitenin gelişmesinde sizinde katkınız olsun. Birkaç dakikanızı da sitemize ve beklentilerinize ayırın...

Bizi eleştirmekten çekinmeyin! Biz en iyisini yapmak için çalışıyoruz.
    Örneğin bize şunu diyebilirsiniz. Hani nerede videosel? nerede sohbetsel? Bilgi hazinesinde Şu bilgiler eksik. vs. vs.
    Şimdiden yorum yazan herkese teşekkür ediyorum.
  • Fidanligi.com

Cevap: Haydi Bahceseli eleştirin! Gelişmesinde sizde söz sahibi olun!

Haberler tüm siteyi ele geçirmiş, bu durum insanların üye olmadan haberi okuyup gitmesine neden oluyor.

Oysa forum ön planda olursa üye bağımlılığı artar forumda çok daha derin bilgi paylaşımı olur.

Sitede bu güç var yani deneyimli-tecrübeli ziraatçiler var ama bu potansiyel nedense kullanılmıyor diğer forumların arayıp da bulamadığı gücü kullanamıyorsunuz.

Haberler tabi olacak ama bu şekilde göze batarcasına önde olması forumun geri planda kalmasına yani bilgi alışverişinin olmamasına neden oluyor.

Comment

Mesajınız ve açık sözlülüğünüz için teşekkürler Sayın denizakvaryumu,
      Bu şikayenizde haklısınız. Gücümüzü tam kullanamıyoruz ve bunun farkındayız.

Öncelikle bakış tarzımız ve siteye yaklaşımımız yayın ilkelerimizi belirliyor. Şöyle ki; Bahcesel ilk olarak Bilgi, İlan, Haber sitesi olarak kuruldu ve bizim ilk amacımız bu üç ana konuda en iyi olmaktı ancak üyelerimizden aldığımız yoğun ilgi ve istek üzerine forumsel'i Blogsel, Photosel ile birleştirerek güçlü bir yapıyla ve yazılımla destekleyerek aktifleştirdik. Ancak editörlerimizin birçoğu yoğun iş temposundan dolayı forumselde aktif olamıyorlar.

Evet güçlü bir ekibimiz var ve bunu forumselde kullanamıyoruz. Bu günkü gönderdiğim şubat bülteninde de UZMANSEL'e dikkat çektim ve Uzmansel sayesinde Bahceselforumselin aktif kullanılmasını sağlamayı hedefledim. Ekibimizin birazda zorla bu işe ucundan katılmalarını düşünüyoruz. Galiba başarılı olacağız.

Biz Haberlerde ve bilgi yayınlamada farkımızı gösteriyoruz. Bu nedenle haberler öne çıkıyor. Çünkü biz alanımızda Türkiyede en aktif haber sitesiyiz. Eğer forumselde istediğimiz aktifliği görürsek ana sayfamızdan forumseli daha etkin halde yayınlarız ve Reklam alanı olarak yer açarız. (Hani bir sitede yazıyor ya Foruma uğruyorsunuz değilmi diye..)Bu tamamen kullanıma bağlı.

Kullanımı ve konuları henüz (bizce) tam oturmamış forumsel için aktif üyelerin katılımına ihtiyacımız var. Bu da zamanla olacaktır.

Comment

Sayın Selsarac,
        biraz önce yeni üyelerin siteye katılış yazılarını okurken birine hemen
        cevap vermişsiniz.Demekki o sıralar sizde sitedesiniz.Bende bakayım saat kaçta cevap vermiş diye;Mesajların yazıldığı saatleri hemen tarihin yanında göstermeniz mümkün olursa, teşekkürler.
        Bu bir şikayet değildir.Mademki siteyi herkese malediyorsunuz herkes fikirlerini söyler ,uygun olursa yapılır uygun değil ise nedeni ortaya konur ve ortak biryol bulunur vs.İnşallah ileride çok gelişmiş çok güzel bir site olacak.Kolay gelsin,iyi çalışmalar.

Comment

sizin isminizin veya üye isimlerinin üzerinde yazan "13 dakika önce" gibi bir mesaj yeterli zannederim. bazı üyelerin saat ayarlamaları hatalı olduğu için daha doğrusu forum sistemleri yerel saate göre ayarlandığı için vede bazı üyeler zaman ayarlarını profil bölümünden ayarlamadıkları için bu şekilde geçmiş zaman üzerinden verilmesi yani 1 saat önce gibi bir mesaj daha doğrudur zannederim.

Comment

Merhaba,
            Ben içerikle ilgili değilde sitenin görseliyle ilgili fikrimi söylemek istiyorum. Sitenin renk düzeni daha canlı olsa! İsmine yakışır bir şekilde doğanın renkleri hakim olsa! Daha güzel olmaz mı? Mevcut renk düzeni çok iç karartıcı geliyor bana.

İçerik çok güzel, ilgilenenler için çok faydalı konular var. Hazırlayanlar ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Comment

Bu yıl, şimdilik Bahceselforumsel tasarımını bu haliyle devam ettirmek düşüncesindeyiz. Önümüzdeki yıl nasip olursa, bahcesel sitesinin ağırlıklı olarak kullanılan iki tasarımını tek bir tasarımda birleştirmeyi planlıyoruz. Ancak tasarımdan önce sitede, henüz neyin nerde yayınlanacağı tam netleşmiş değil. hatta daha birçok uygulama hizmete girmese de bizim tarafımızdan test yapılmakta. örneğin videosel, sohbetsel, ihalesel, grupsel gibi uygulamalar tam olarak faaliyete geçince daha net bir tasarım oluşturacağız. Üyelerimiz de bu tasarımdan memnunlar ki fazla şikayet almıyoruz.

Ayrıca çiçekli böcekli bir bir tasarım bana biraz basit geliyor,örnekleri çok var. Bilginin arka plana atılmasını görselliğin öne çıkmasını sağlıyor. Bizler bahcesel'in, daha çok kaliteli ve özgün bilgi, hızlı haber doğru haber, seviyeli ve uzmanlarından paylaşım gibi değerlerle anılmasını istiyoruz. Sitenin arka planına bir orman görüntüsü yerleştirmek zor değil. Ancak bunu şimdilik istemiyoruz. Çünkü Tüm tarım siteleri tasarımlarında ağaç, çalı, meyve, sebze gibi objeler kullanıyorlar. Biz kullanmak istemiyoruz. Zamanla olur tabiki ama en iyisi olmalı diye bekletiyoruz.
              Ama bu mesajlarınızı değersiz bulduğum ve dikkate almayacağım manasına gelmez. Sadece biz farklı bir siteyiz ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Üyelerimizden geri bildirim olarak fazla bir tepki almadığımız içinde şimdilik bununla idare ediyoruz. Ama inanın bende iki tarafın farklı görünümünden rahatsızlık duymaktayım. Fakat öncelikle test ettiğimiz yazılımları bitirip hizmete sunmanın peşindeyiz.

Comment

Bence site bir harika...

Comment

Bahçeselin ilk etapta ismi tukçe degil. Bahçeselin 41 uzman persenoli mevcut olmasina karsin yeterli bilgiler mevcut degil, verilen bilgiler kisa ve sonunda dini yapilanmalar mevcut. Bahçeselin site içerisindeki yazilamalarda kelime hatalari mevcut ki ,bunlar uzman kadrolarin yazilarinda var olan hatalar. vs vs

Comment

Görsellik çok az, resim yükleyemiyorum yükleyebildiğim resimler ise önizlemeli, hikaye ile bir bütünlük olmuyor. Lütfen bu konuda yardımcı olun

Comment

Yükleyeceğiniz resmi internet ortamına kaydedin, resmin çıkmasını istediğiniz yere fare ile tıkladıktan sonra kayıt url sini metin editöründeki resim simgesine tıkladığınızda karşınıza gelen kutucuğa yapıştırın. Bu kadar. Resimlerinizi internet ortamına kaydetmek için bahceselin fotosel bölümünü kullanabilirsiniz.

Comment

ah be ablacığım iyi anlatmışsında bi de ben anlayabilseydim

Comment

Working...
                        X