Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Görüşleriniz Bizim için Önemlidir. Sitemiz Hakkında Neler Söylemek İstersiniz?
Collapse
X
-
Cevap: Görüşleriniz Bizim için Önemlidir. Sitemiz Hakkında Neler Söylemek İstersiniz?
Teşekkürler mehmet sıtkı bey, sizi yakından tanımak bizi memnun edecektir. lütfen forumselde uygun başlık altına kendinizi tanıtan 2 satır bir yazı yazarmısınız.
görüşleriniz bizim için değerlidir. sitemizden istekleriniz varsa, şu da olsa iyi olur veya şu olmasın gibi şikayetleriniz varsa değerlendirelim. bizimle birlikteliğinizin yıllarca sürmesi dileklerimle
Comment
-
Cevap: Görüşleriniz Bizim için Önemlidir. Sitemiz Hakkında Neler Söylemek İstersiniz?
Abi sitenizi çok beğendim,harika olmuş gerçekten..sizden öğreneceğimiz çok şey var...Benim amatörce yapılmış siteyle kıyaslanmayacak kadar harika..Benim de resmimin gözükmesi için profillerden ayarlayabiliyor muyum?Biraz uğraştım ama halledemedim.Yardımcı olur musun abi?Tabi benim resmimi görmek istemiyorsan o başka...Eyvallah abi.
Comment
-
Yahya hocam, Bu sayfanın üstünde Bahcesel Forumsel Logomuzun hemen altında profiliniz linki bulunuyor. ona tıklarsanız açılan sayfada üye resmini değiştir, profil resmini değiştir linkleri bulunuyor. onları kullanabilirsin.
Comment
-
Sayın Selsaraç.
Güzel ve zengin, yararlı bölümleri olan bir site. İlk aşkım Agaçlar.net olduğundan belki buraya o kadar uğrıyamıyorum. Fakat çok beğeniyorum. Sizleri, takdir ediyorum. Özverili bir şekilde sitemizi ayakta tutup (Görüyorsunuz ki sitemizi değip bende buralı olmaya başladım) daha da ileri taşımaya çalışıyorsunuz. Daha çok beraber vakit geçireceğimize, bilgilerinizden yararlanacağımıza ve elimizden geldiği kadar karınca kararınca faydalı olmaya çalışacağız.
Sevgi ve saygılar.
Celal Sungur beyefendinin teklifini düşünmek faydalı olur zannediyorum.
Comment

Comment