fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ILANSEL.COM'dan Gıda Lab.a Veteriner

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• ILANSEL.COM'dan Gıda Lab.a Veteriner

Gönderen: selsarac

İlan: KONTROLLAB GIDA LABORATUVARI HİJYEN DENETİM BÖLÜMÜ İÇİN İŞ İLANI kontrollab.com.tr den,01.06.2008 Kontrollab Gıda Laboratuvarı'nda görev yapmak üzere aşağıdaki branş ve nitelikte mesai yapacağımız Gıda Kontrolörüne ihtiyacımız vardır. Ekibimize dahil olmak isteyenlerin e-posta ile Fotoğraflı CV'lerini göndermeleri gerekmektedir. Ön değerlendirme sonucunda, iş görüşmesi için tarafımızdan program yapılacak ve adaylara randevu verilerek davet edilecektir.Saygılarımızla, www.kontrollab.com.tr KONTROLLAB GIDA LABORATUVARI HİJYEN DENETİM BÖLÜMÜ İÇİN İŞ İLANI Hijyen Denetim Bölümü için yeni açtığımız Gıda Kontrolörü kadrosuna, BAY (1 Kişi) Veteriner Hekim (Bayan kadromuz dolmuştur.) Aranan Temel Nitelikler; Ehliyet sahibi ve aktif sürücü olmak, office program seviyesinde bilgisayar kullanıcısı olmak, askerliğini tercihen Gıda Kontrol Sb. olarak yapmış olmak, İstanbul Anadolu yakasında ikamet etmek. e-posta Adresi: [email protected] Faks : 0(216) 499 0 453

Devamı için tıklayınız. Sorularınıız olursa, açılan sayfada ilan sahibine mesaj bırakabilirsiniz.
Working...
X