fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cehennem şelaleleri

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cehennem şelaleleri

Sabah arkadaşlarla buluşmak üzere kararlaştırılmış olduğu yere geldik. Hava güzel olunca katılım planlanandan da çok olmuş. Doksan kişiydik. Eveeet tam doksan kişi.
    Rota biraz zorluydu, ama herkes çok hevesli görünüyordu. Yoklama yapıldıktan sonra, otobüslere binildi ve yola çıktık. Güzel bir atmosfer vardı. Ortam tanıdık da olunca gülüşmelerin ardı arkası kesilmedi.
    Vize ye varınca kahvaltı molası verdik. O arada bazı uyanıklar kaleyi görmeye gitmişler ama ben kusur kaldım. Ne yalan söyleyeyim biraz bozuldum ama yapacak çok şey yoktu.
    Moladan sonra yola koyulduk. Dağ köyleri vardı yolumuzun üzerinde, mangal kömürü yapılan köylerden bazıları. Manda ve malaklar da gördük. Annaaa Siyah ineklere bakın diyorlar...
  • Fidanligi.com

Cevap: Cehennem şelaleleri

Vadiye inip karşıya tırmanacağız. Biraz dik ve zor görünüyor. Hadi bakalım. Molaları ayakta giçiştiriyoruz. Böylesi daha sağlıklı.

Comment

Bir tepe daha geçtikten sonra şelalelere ulaşıyoruz. Ha bu arada bir de hintli misafirimiz vardı. Yani Cehennem şelalelerin adı ülke sınırlarını da aşmış bulunmakta.

Comment

Öğle molamızı da burda vermiş bulunuyoruz. Hadi bakalım nevalede ne var ne yoksa atıştıralım.

Comment

Yolumuza devam etmek için çok dik ve dar bir alandan geçeceğiz. O da ne yağmur başladı. Yağmurlukları geçirip yola devam. Resim çekmeyi de ihmal etmiyoruz ama yine de

Evet... yaklaşık 12 kilometre zorlu bir yolculuktu. Ama herkes çok keyfliydi. Sorunsuz bir gezi geçirmenin huzuru ve yorgunluğu ile ve akşam maça yetişmek üzere herkes evlerine sağ sağlim erdi.
          Bir dahaki gezide görüşmek dileği ile

ZİRVEDAĞ Grubu

Comment

uveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Öğle molamızı da burda vermiş bulunuyoruz. Hadi bakalım nevalede ne var ne yoksa atıştıralım.
            Aman tayyip burayi gormesin .Hemen termik santral yapar.

Comment

Aman be ustad resim çekmede kabiliyet sifir.Bir sucu bitkileri çekememissin yakindan birde alabaliklari.

Comment

Ustad bende resim ekleyeyim bari .Ispanya ilen fransayi bir birine baglayan bir geçit.Bu geçitin iki ozelligi var.Birincisi sinirlar kapali iken kaçakcilik.Ikincisi ise dogadanyok oldugu sanilan bir turun bitki bilimcileri tarafindan orada bulunmasidir.

Comment

Devami sonrada ise gidecem.

Comment

lütfen biri bunları saat yönüne çevirsiiiin

Comment

aa bilgisayarı yan çevirince de görülüyo ben öle yaptım

Comment

Sen kendi resimlerine bak bikerem . Bir alabalik yakalayamamisin hehe.Dur resimlerim bitmedi orada ben yakalamistim alabalik ,resimlerken hehe.

Comment

http://www.trakyagezi.com/yol-hikaye...lumuz-var.html

BU BA BİR BAŞKA BAKIŞ AÇISI CEHENNEM ŞELALLERİNDEN

Comment

hakikaten çok güzel bir yermiş...

Comment

özellikle teşekür ediyorum. artık kimse gezilerden hoşlanmaz sanırdım

Comment

Working...
                              X