fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Erguvan gezisi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Erguvan gezisi

HAYDARPAŞALİSESİ SPOR KULÜBÜ
    VE
    HAYDARPAŞALİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ
    ERGUVANGÜNLERİ
    İSTANBULBOĞAZI VE HALİÇ TEKNE GEZİSİ

İlk baharıngüzel günlerini yaşamak, tarihi dokuyu anlama ve doğayı fotoğraflamak amacıyla
    06 Mayıs 2012 Pazar günü
    yapılacaktır. Katılımınızı bekliyoruz.
    PROGRAM:
    10.00: Üsküdar TURYOL iskelesinden hareketle haliçistikametine Eyüp’e kadar gidilecek oradan geri dönülerek boğazda Karadenizistikametinde Anadolu kıyısı boyunca devam edilecektir.
    13.00:Tekne, Anadolukavağı’na yanaşacak ve mola verilecektir, ayrıca Ceneviz Yoroskalesi gezilecektir.
    14.00:Tekne, yola çıkarak Poyraz köy –Garipçe köyü açıklarından geri dönerek Rumelikıyını takip edecektir.
    15.15: Tekne, Rumelihisarı önüne yanaşacak vehisar gezilecektir.
    16.15:Tekne, hareket ederek başlangıç noktasına geri dönecektir.
    Gezi sırasında geçilen yerler vetarihi eserler hakkında bilgi verilecektir. Katılanların fotoğraf makinalarıylagelmeleri ve bol bol fotoğraf çekmeleri önerilir.
    Geziücreti: 25.00 TL dir.
    Kayıtiçin müracaat: Azize Erdugan :0216 330 46 94
    HülyaDelihasan:0216 325 65 00

Kontenjan 200 kişi ile sınırlıdır. Lütfen katılmak için rezervasyon yaptırınız.

• Fidanligi.com

Gelen yok mu?

Comment

Gelsek iyi olur ama ekip olarak orda olursak bir anlamı olur.Yoksa sıkıcı olur .Gelen olursa ben varım.

Comment

Behramkale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Gelen yok mu?
        katılmayı çok arzu ediyorum ama malesef o tarihte bahçemde olucağım için gelemiyorum.

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Gelsek iyi olur ama ekip olarak orda olursak bir anlamı olur.Yoksa sıkıcı olur .Gelen olursa ben varım.
          Aynı şekilde..

Comment

Oralara kadar gitmişken, Yuşa Aleyhisselam'ın türbesi de ziyaret edilebilir aslında.

Comment

Yanılmıyorsan üç yıl önce Haydarpaşa lisesi mezunlarından Sayın Hüseyin Emiroğlu Boğaz'da erguvan gezisi düzenlemişti. Her iki kıyıyı gezdik. Rengarenk boğazı resimledik. Çok keyifli bir gezi olmuştu. Yeni dostluklar oluşturmuştuk. O günün resimleri hala duruyor. Eklenti ekte komutunu çalıştıramadığım için o günkü resimleri ekleyemedim. Yalıların ve surların arasında erguvanlar çok güzel duruyorlardı. Bu sefer daha güzel resimler çekmeye çalışacağım. Görüşmek üzere

Comment

Sayın Behramkale Eklenti ekle özelliğini güncelledim. Kullanabilirsiniz.

Comment

Bakalım bu sefer en güzel resmi kim çekecek?
                  Eklenen Dosyalar

Comment

Working...
                  X