fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çevreye saygılı oyuncaklar, kıyafetler, mobilyalar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Çevreye saygılı oyuncaklar, kıyafetler, mobilyalar

Dünyaca ünlü bi tasarım mağazası olan Muji, İstanbul nişantaşı'ndaki ilk mağazasını açmış arkdaşlar. bu mağazanın en önemli özelliklerinden biri , çevreye, sağlığa duyarlı olmasıdır. ben geçen hafta dolaştım mağazayı, çoğu ürün hakkında geri kazanılmış, organik, kanserojen içermiyo, kurşunsuz vs diye açıklama yaptı çalışan arkadaşlar. Özellikle mobilyalar, tahta oyuncaklar ve tahta mutfak eşyalarında çok hoşuma giden bir şey oldu. Bu ürünler sağlıklı, gelişim içinde olan ağaçları keserek değil; ömrünün sonuna gelmiş, artık kesilmesi gereken, çürümeye yüz tutmuş ağaçların takip edilip bulunması sonucunda kullanılmasıyla yapılıyormuş. Yani o ürünler için hiçbir ağaç aslında kesilmiyor... Ayrıca kıyafetler organik kotondan, iplikler geri kazanılmış iplik, oyuncaklar yine organik falan.. çok hoşuma gitti şirketin bu tavrı. kesinlikle sık sık uğrayacağım. sizle de paylaşmak istedim.

Cevap: Çevreye saygılı oyuncaklar, kıyafetler, mobilyalar

Güzel Bir haber bu... Eğer detaylı adres yada link verirseniz memnun oluruz.

Comment

severek veririm, siteleri şöyle imiş MUJI Türkiye ayrıca mağazaya gitmek isteyenler , iletişim kısmında kroki var, oradan da yeri bulabilirler.

Comment

Teşekkür ederim, siteyi inceliyorum.

Comment

Working...
        X