bahçemiz satılmıştır. ilginize teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ACİLL!!!!! BALIKESİR-DAVUTLAR GÖLETİ YANINDA SATILIK BADEMLİK BAHÇESİ, SUYU OLAN, 14 DÖNÜM, AĞAÇLAR 2 YAŞINDA
Collapse
X
-
Cevap: ACİLL!!!!! BALIKESİR-DAVUTLAR GÖLETİ YANINDA SATILIK BADEMLİK BAHÇESİ, SUYU OLAN, 14 DÖNÜM, AĞAÇLAR 2 YAŞINDA
genel nonprail tozlayıcıları texas, drake hepsi el bademi olarak dikildi sertifikalı fidan olarak kendi ellerimizle diktik bahçeyi kendim kurdum iki sene önce ticari amaçlı olarak yapıldı bahçe
Comment
-
Cevap: ACİLL!!!!! BALIKESİR-DAVUTLAR GÖLETİ YANINDA SATILIK BADEMLİK BAHÇESİ, SUYU OLAN, 14 DÖNÜM, AĞAÇLAR 2 YAŞINDA
hocam tekrar selamlar
bu bahçe ile daha detaylı bilgi almak isterim. istersen buraya yaz, ya da istersen [email protected] adresime yolla.
- fidanlar kaç metre aralıklarla dikildi
- sulama işini lütfen biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? zira anladığım kadarıyla arazi gölete yakın ama sulama sistemi yok. deponuz var mı? varsa kaç tonluk? ayrıca arazi göle kaç mt yakın ve gölden kaç mt yükseklikte?
- arazi kapama bahçe midir?
- eğer öyleyse devletten alacağınız destek tutarı toplam ne kadar oldu? ne kadarı alındı?
- bademin alıcıları hazır mı?
- toprak & su analizlerinin birer örneğini ve ilgili fizibilite raporunu da görmek isterim.(eklenti olarak yolalrsanız iyi olur)
- ayrıca zararlılara ve geç donlara karşı almış olduğunuz önlemler nelerdir? kovucular, ilaçlama vs.vs.
bunları burdan soruyorum çünkü size baya uzağım, eğer siz gerekli bilgilerle beni donatırsanız, bir takım girişimlerde bulunup izin alıp oraya bizzat gelicem ve vakit ayırıcam. ama bazı bilgileri de almadan gelmem pek mantıklı olmaz. umarım beni anlarsınız.
Comment
-
Eğer ilan hala geçerli ise yukarıdaki bilgileri bana da yollarsanız sevinirim. Eğer sattı iseniz hayırlı olsun, kaç tl.ye verdiniz. İyi günler.bademm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdetaylı bilgi mailinize yollandı. ilginize teşekkürler
Comment

Comment