fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

böğürtlen fidanı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• böğürtlen fidanı

arkadaşlar ben uşaktan güray.çiftçilik le uğraşıyorum.bahçemde böğürtlen yetiştirmek istiyorum.böğürtlen konusunda pek bilgim olmadığı içinküçük bir araştırma yaptım ve üç çeşitte karar kıldım.bana bu üç çeşitten numune olarak 5-6 şar adet kargo ödemeli gönderebilecek arkadaşlar varmı.bana yardımcı olursanız sevinirim
    aradığım böğürtlen fidanı cinsleri

1)boysenberry
    2)kıowa
    3)arapaho

bana bu üç çeşit böğürtlenin fidanından numune olarak gönderebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Cevap: böğürtlen fidanı

Neden Bursa2 vede Jumbo çeşitlerini denemek istemiyosunuz?

Comment

öncelikle bana cevap yazdığınız için teşekkür ederim.bursa2 ve jumbo çeşitlerini bilmiyorum ve boysenberry,kıowa ve arapaho çeşitlerini de küçük araştırmalar sonucu öğrendim.eğer bahsettiğiniz çeşitlerin verimi ve kalitesi iyiyse neden ilgilenmeyeyimki?sonuçta arazimi dedelerimizden kalma geleneklerle değerlendirmek yerine ,araştırarak,deneme yanılma yoluyla doğru seçimi ve doğru bitkileri bulup öyle değerlendirmek istiyorum

Comment

merhaba-ben-yeni-üyeyim-bodrumda-yaşıyorum-geniş-bir-terasım-ve-bahçem-var-ancak-deneme-için-terasta-saksılarda-bazı-ürünleri-yetiştirmek-istiyorum-mesela-böğürtlen-olabilir--aratuşum-arızalı-tire-çekerek-idare-ediyorum-yapılana-kadar

Comment

ayrıca-yine-terasta-patates-yetiştirmek-istiyorum

Comment

slm.ben güray.bende arazimde vede terasımda böğürtlen yetiştirmek isteyen biriyim.şimdilik bir kaç fidan elde ettim ama meyvesini seneye alacağım sanırım.ilerleyen zamanlarda dikim zamanı bitmeden sizede bir-kaç adet fidan gönderebilirim

Comment

mesajınız-için-teşekkür-ederim-hele-fidan-teklifinize-şimdiden-çok-teşekkür-ederim.deneyimlerinizde-de-faydalanmak-isterim.iyi-geceler

Comment

bende Bursa 2 mevcut vede yaklaşık 5 yıldır meyvesini tüketiyorum.memnunum,ama bu iş birazda bakımla ilgili. sağlık ve esenlik dileğimle...

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bende Bursa 2 mevcut vede yaklaşık 5 yıldır meyvesini tüketiyorum.memnunum,ama bu iş birazda bakımla ilgili. sağlık ve esenlik dileğimle...
                  Sn TABİATCI
                  Yukarıda bahsettiğin Böğürtlen fidanını nerede bulurum. Saygılar

Comment

Size özel mesaj gönderilmiştir.

Comment

böğürtlen ahududu çimi temin edebilirim bursada yaşıyorum ziraii ilaç satıyorum 05333805477

Comment

ayşesemra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ayrıca-yine-terasta-patates-yetiştirmek-istiyorum
                        selam .
                        bahçeniz varmiş meğer ,neden cesaret edip bahçeye ekmeyeseniz patatesi.

Comment

Working...
                        X