fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

köstebekle mücadele

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• köstebekle mücadele

bahçeseldeki tüm arkadaşların yeni yılını kutlarım,gecen yaz sizlerinde tecrübelerinden yaralanarak büyük emek hasrcıyarak, bahçemi kendim çimlendirdim.bugün bahçemle ilgili kötü bir haber aldım. bahçemin delik deşik olduğunu bildirdiler. muhtemelen köstebek olduğunu söylediler. panikle çözüm için net te araştırmalara başladım. kimyasal ilaçlar dışında elektronik kovucular dikkatimi çekti.çok etkili olduğundan bahsediliyor.bu konuda hiç bilgim yok, sizlerin bu konuda tecrübeleriniz oldumu. kesin çözüm için ilacımı yoksa bu cihazlardanmı edinmeliyim. yardımlarınmız için şimdiden çok teşekkürler
  • Fidanligi.com

Cevap: köstebekle mücadele

Yan tarafta reklamı bulunan yukarıdaki ürünü, Aldesem.com sitesinden temin edebilirsiniz. Gayet etkili olduğunu ve şimdiye kadar memnun olmayan hiç kimse olmadığını duymuştum. Kendim kullanmadım ancak tavsiye ederim.

Comment

sn,sarac ilginize teşekkürler.elktronik kovucu ile ilgili forumları okudum. daha da ikilemde kaldım kesin çözüm diyene raslamadım. bazıları ısrarla site adı veriyo (köstebek kovucu com.)onlarda bana samimi gelmedi sitenin reklamı yapılıyo gibi geldi.size güvenirim daha öncede sizin tecrübelerinizden (cim ekimi)faydalanmıştım. siz faydalı olur derseniz almayı düşünebilirim.kimyasal ilaç önermiyorsunuz değilmi.

Comment

Bu ürünü denemenizi tavsiye ederim. En ucuz ve en uzun süreli etkili olanlar bunlardır. Pili 6 ay süreyle bitmeden devam ediyor. Ayrıca etkisi bir haftada başlıyor. 18 ay garantisi var. Eğer köstebeklerin kaçtığını gözlemez yada etkili olduğuna kanaat getirmezseniz, bana gönderiniz. Ben size para iadesini yaptıracağım.

Şunu da not olarak ekleyeyim ki; bahcesel yöneticisi olarak yanlış bir ürün tavsiyesinde bulunmak istemem, ayrıca maddi bir menfaatim yok bu işte...

Güveniniz için teşekkür ederim.

Comment

Nukleere bombaya nersiniz? Bire bir çozum .

Comment

sn sarac iyi akşamlar, tavsiyeleriniz için teşekkürler. not. için yanlış anlamayın siz veya bahçesel le ilgili kesinlikle olamaz. bahçesel benzeri bir başka sitede gecen bir olaydan bahsettim. böyle bir düşünceye kapılmış olsam sizlerin görüş ve düşüncelerini almam mümkünmü.. tekrar teşekkür eder saygılar sunarım.

Comment

vay yiğidim.!!! sen yanlış anladın, kurt için değil köstebek için.......

Comment

Kostebek ile kesin mucadele mevcut degildir. Gidenin yerine mutlaka yenisi bir zaman sonra gelecektir. Sonucta pil bittiginde goreceksin zamanla degistirmeyeceksin yada kostebek gidince kaldiracaksin. Ama kostebegin tuneli yerinde ve geri gelecektir.Oldurmekte care degildir ve sonucta o hayvaninda doganin dengesinde bir yeri mevcuttur ve en azindan topragi havalandiriyor ve toprak alti gubreleme yapiyor. Kostebek kanalini actiginda her hangi bir yerinden ki bunu eldiven ile yapmalisin aksi halde acilan yere gelmez. Basinda beklersen yakalarsin ama ne zaman gelir tanri bilir. Degisik sekillerde insanlar teknik uretmislerdir ve bunlar cok ilginci delikten mazot bosaltmak yada su bosalmat gibi. Ancak sonuc alinan bildigim uç basit yontem mevcuttur. Ancak kesin sonuc garantisi mevcut degildir.Birincisi yakacagin odunlari duman cikartmaya basladigi ve atesi iyice aldigi zaman tunelden içeri sokarak tuneli kapamak. Ikincisi tunelin icerisine karides kabuklari koymak. Uçuncusu ise tunele cis etmek. Bunu buyukler olarak tabiki yapamayiz ama mutlaka cocuklar vardir onlar yapar. Ancak kesin cozum yoktur. Sunu cok iyi biliyorumki dinamit koyanlar dahi olmustur ve ise yaramamistir.

Bu arada herkezin gorusu kendine ben turkum ve utanmiyorum irkimla .

Comment

rahetli amcam köstebek avlayarak para kazanırdı vede bazı tecrübeleri bana geçti.Öncelikle eğer araziniz yerleşim yerlerinden uzaksa özel yapılmış köstebek kapanları vede tüfekleri var.Ancak onlar havanın yağışlı durumlarında her iki aletinde işe yaramayıcağı durumlar olabiliyor.Siz köstebek deyip geçmeyiniz,zira son derece zeki bir hayvan,onunda kendine has yöntemleri mevcut.Ancak bu köstebek kovucular iyi bir alet.Ancak onda da dikkat edicek husular var.Öncelikle kaiteli pil kullanmanız ve uç kısmının aşağı doğru hafifi meyilli olması vede su almaması için birleşme yerinin silikonlanması gereklidir.Duruma göre köstebek 5- ile 20 gün arasında ortamı terkediyor.Bu köstebeğin tekrar gelmemesi için toprak işlemenin iyi yapılması vede cihazın en az2,5-3 ay kurulu olması yeterlidir.İlaçlı mücadelesi var ama;tavsiye etmiyorum.sağlıklı günler dileğimle.

Comment

ilginize çok teşekkür ederim.sn.sarac ın tavsiyesiyesi ile köstebek kovucu sipariş ettim inşallah etkili olur. aksi halinde yandım.çünkü çim alan için çok emek verdim.daha sefasını süremeden duman etmiş ortalığı. "uç kısmı hafif meyilli olsun derken tam olarak ne demek istediniz. zaten bu cihaz tam 90 derece toprağa sokulmayacakmı.? sizin kastettiğiniz 80-85 derece biraz eğikmi toprağa sokun diyorsunuz.birde cihaz için su gecirmez diye belirtmişler tekrar silioknlamakmı lazım. saygılarımla

Comment

SnGerro67:Bu köstebek kovucuları alanlar bilmeden düz olarak,yada kazık gibi dikerek kullanmakta.Öte yandan bir atasözü vardır."Eşeğini sağlam bağla,kurt kaparsa kapsın" sözü gereğince;işinizi sağlam yapınız.Az bir silikonun size fazla bir maddi götürüsü olmaz.Neticede plastik ile metal'in birleşme noktalarında haliyle çok hafifde olsa,nem kapabilme ihtimali vardır.Bu da aletin içindeki elektronik aksamda arızalara yol açabilir.Sağlık ve esenlik dileğimle.

Comment

O kovuculardan bende aldım.
                        İlki 26 günde bozuldu.
                        2.si 1 aydır çalışıyor ama benim sebzeler yer altına doğru çekiliyor. Sebebi köstebek. Anlayacağınız faydasını görmedim. Olan benim 40 tl + kargo gıttı geldısı 16 tl ye oldu. Üretici ürünü değişti ama faydası yok ne yapayım..

Comment

Sn Kaptanzst: Bu işin en kolay ve basit yöntemi bu.Ülkemizde tüketici yasası var.Bunu size satanlar elbetde cihazı değiştirecek yada tamir edecektir.ben çok güzel neticeler aldım.bunun yanında köstebek kapanları ve tüfekleri var ama ondada çok dikkatli vede profosyenel olmanız gerekli,Zira kaza riski fazladır.Siz yinede köstebek kovucuyu tekrar deneyiniz.dediğim gibi pillerini uzun ömürlü akmayan pil kullanınız.Kolay gelsin

Comment

Üretici firma beni aradı ve bana yeni imal ettikleri bir ürünü göndereceklerini söylediler, hemde ücretsiz.
                            Önce geleni bayi yollamış olabilir dediler. Bende yollayana bakmadım ama hayırlısı. Zaten 2 tane alacaktım
                            Şimdi daha iyi sonuç alırım inşallah. Çünkü kapsama alanı 2 katına çıkacak cıhazların. Paylaşmak dıleğiyle.

Comment

Selam arkadaşlar.
                              İnanmıyacaksınız ama firma ikinci ve yeni üretilen bir kovucuyu ücretsiz olarak gönderdi.
                              Çalışma aralığı farklı ve desibeli yüksek. Etki alanıda 900 m2 kadar. 6 kalem pille çalışıyor. 50 m arayla yerleştirdim ve köstebekler 2-3 günde görünmez oldular.Bir atasözü vardır. ''Yiğidi öldür ama hakkını yeme,, İşte bu güne kadar fayda görmedim dedim ama şimdi farkı gördüm. Bunda yenisinin katkısının fazla olduğunu düşünüyorom. Zaten pilleri takıp ilk sesi duyduğumda ''Tamam budur işte ,, dedim.
                              Birde titreşimlisi varmış. Ben kullanmadım kullanan arkadaşlar bilgi verebilir. Pil ömrünü bitince bildirebilirim.
                              Saygılarımla.

Comment

Working...
                              X