fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

köstebekle mücadele

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: köstebekle mücadele

Evet bahsettiğiniz firmanın ürününü bende aldım. 6 tane kalem pille çalışıyor. Titreşim ekledik dediler. Ve dedikleri gibi geldi. Toprağa gömdüm. 1000 metre kare bir alanda kullanıyorum. Bir hafta içerisinde etkisini görmeye başlarsınız demişlerdi. 10 gün oldu ve bahçemde inanılmaz değişiklikler oldu. Sanki köstebek toprağı terk etti.En hoşuma gidense üzerinde yüzde yüz Türk malı yazmasıydı.

Comment

Banada titreşimli göndereceğiz dediler ama düz gönderdiler. Titreşim yok. Siz daha şanslısınız:=))
      Diğeri durmadan pil tüketiyor. Kullanmaktan vazgeçtim

Comment

Titreşimden ziyade her saniye başı vermiş oldugu ses köstebekleri rahatsız edip bulundugu yeri terk ettiriyor.Yani köstebekleri gecici olarak komşunuza misafirliğe gönderiyorsunuz.

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Titreşimden ziyade her saniye başı vermiş oldugu ses köstebekleri rahatsız edip bulundugu yeri terk ettiriyor.Yani köstebekleri gecici olarak komşunuza misafirliğe gönderiyorsunuz.
          abi komşumuzda köstebek savar alırsa nolacak köstebekler kafayı yer

Comment

Misafir umduğunu değil,bulduğunu yer.Oda öteki komşuya gitsin ne yapalım yaniii..????

Comment

Köstebeğin sevmediği ürünlerin yetiştirilmesinde fayda var. Peki köstebek hangi ürünleri sever, hangilerini sevmez diye sorarsanız, inanın bilmiyorum. Bildiğim tek şey, köstebeğin tüm toprağı delik deşik ettiğidir. Peki neden eder, bunuda bilmiyorum. En güzel çözüm, bu ve buna benzer işleri çok iyi bilen, bu işlerin kompetanı, Tarım İl müdürlüğüne müracat etmektir.
              Selam ve Saygılarımla..

Comment

Iki sene olmus, kimse yazmamis, kostebek mucadelesinde son durum nedir ?

Comment

Köstebekle mücadelede ultrasonik sistemle çalışan yani ses dalgası ile köstebeği kaçıran köstebek kaçırıcıların başarılı olduğunu gördüm. Köstebek sorunu varsa bahçelerde yeteri kadar köstebek kaçırıcı kullanılırsa bu sorun çözülecektir Nokta

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Köstebekle mücadelede ultrasonik sistemle çalışan yani ses dalgası ile köstebeği kaçıran köstebek kaçırıcıların başarılı olduğunu gördüm. Köstebek sorunu varsa bahçelerde yeteri kadar köstebek kaçırıcı kullanılırsa bu sorun çözülecektir Nokta
                    Devlet icinde dinleme yapan kostebeklere karsi da kullanilabilirmi ??

Comment

Working...
                    X