Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selamünaleyküm.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Selamünaleyküm.

Bütün dostlara sağlık ve mutluluklar dilerim.

Bahçesel'in yeni tasarımı harika... Fakat ben profile resmi yükleyemiyorum. Profilimi yeniden yapilandıramadım. Yüklemek istediğim resim uygun boyutlarda ama devamlı "Resmi Yükleyemezsiniz" komutu çıkıyor.....!

Yardımcı olabilir misiniz?

Allah'a emanet.

Tekrar Denermisiniz. Sorun olursa lütfen buraya tekrar yazarsanız memnun olurum. Hata bildirimi için teşükkür ederim. Sitemizde yenileme çalışmaları nedeniyle bu tür hatalar olabiliyor malesef. Anlayışınız için teşükkür ederim.

Comment

Teşekkür ederim bir daha deneyelim.

Comment

"Profil Düzenleme" başlığından fotoğraf yükledim. Bu sefer kabul etti ama size yazdığım mesajlarda hâlâ görünmüyor. Sanırım bazı kısımlar gösterime kapalı.

Comment

Avatar yada üye resmi diğer adıyla onu da değiştirmelisiniz.

Comment

sorun yok ekleme yapıyor

Comment

Hayır sorun var, profil resmi yüklüyor ama AVATAR resmi yüklemiyor. Butonu işaretliyorum ama kabul etmiyor. "Avatar kullanmak istemiyorum" butonu devamlı açık duruyor yükleme yapmam için sönmesi gerek ama olmuyor.

Umarım düzelebilir.
              Last edited by MASSEY FERGUSON; 12.03.12, 15:21.

Comment

Değerli arkadaşlar birisi PROFİLİMDEKİ resmi AVATARIMA yükleyebilir mi? Avatar yükleme kısmında hâlâ olmuyor.

Selamünaleyküm cümleten.

Comment

Sayın Massey Ferguson, Avatarınızı ekledim. Yalnız hata sistemden değil bu resmin uzantısının hatalı olmasındanmış. Sizde gif uzantılı görünüyor ancak aslında jpeg uzantılı olması gerekiyormuş. Resmin uzantısını Jpeg olarak değiştirdim ve ekledim.

Saygılarımla

Comment

Working...
                  X