fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Forumda Yazışma Kuralları

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Forumda Yazışma Kuralları

Doğru mail adresi vermezseniz üye olamazsınız. Üyeliğinizin gerçekleşmesi için onaylamanız gereken aktivasyon kodu, mail adresinize gönderilmektedir.

Forumda yazılan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz sorumluluk kabul etmez.

Şu davranışlar hoş görülmemektedir:
    - T.C. yasalarını ya da uluslararasi kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çigneyen mesajlar foruma göndermek
    - Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazmak
    - Kişilik haklarına saldırır mahiyette yazılar göndermek ve forum üyelerini küçümser davranışlar sergilemek
    - Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yazmak
    - Tümü büyük harfle yazı yazmak
    - Sitenizin ve sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmak ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar; crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanitimi yapmak
    - Mesajlarda öğretici veya örnek gösterici image'ler dışında image kullanmak

Bu gibi durumlarda:
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari değiştirme ve silme hakkına sahiptir.
    - Forum kurallarina uymayan üyeler, yöneticiler tarafindan uyarılır, davranışın tekrarında sistemimizden kayıtları silinir.

Forum kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı forum yöneticilerince her zaman saklıdır.
    Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
    Gizlilik ilkeleri Kisisel Bilgileriniz: Foruma üye olurken girdiğiniz kişisel bilgiler sadece forum adminleri tarafindan görülecektir. Girmis oldugunuz bilgileri istediğiniz zaman degiştirebilirsiniz.

Üyelik iptali: Forum üyeliğini istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ettiginizde size ait kişisel bilgiler tarafımızdan silinecektir.

Forum Kullanımı ve Cookieler: Cookieler, (çerezler) tarafımızdan kişisel bilgi toplama aracı olarak kullanmayacaktır.

Son Not: Bahcesel FORUMSEL, Bahce, Peyzaj, Ziraat, Çevre gibi konular çerçevesinde paylaşım için kurulmuştur. Katılımlarınız ve paylaşımlarınız bu çerçeve dahilinde olmalıdır. Kişisel gelişim, din, ahlak ve sağlık konularıda herkesi ilgilendirdiğinden bahceselforumsel'de bu konulara da yer verilmektedir.

Bahcesel.net

Cevap: Bahcesel Forum Kuralları

sebzeleri kovadamı yoksa yere toprak sererek mi yetiştirmeyi düşünüyorsunuz.selamlar

Comment

merhaba balkonda sebze yetiştirecekseniz saksılara dikmenizde yarar var

Comment

ister balkonda ister yerde olsun yetiştireceginiz bitkinin kök sisteminin öneminin yanında sulama suyu olarak kullanacağınız suyun tahliyeside önemli aksi taktirde bitkiniz gelişmeyecektir.

Comment

yetiştireceğiniz sebze ile ilgili olarak tarim.gov.tr.adresinde bulabilirsiniz.Ayrıca en yakın il veya İlçe
          Tarım Müdürlüklerinde bahçe bitkileri mezunu veya ilgili arkadaştan bilgi alabilirsiniz

Comment

özlem yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            merhaba ben balkonda sebze yetiştiriyorum bunun hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum ama bi türlü başaramadım ayrıca neye ve nasıl üye olacağımı anlayamadım
            Sayın Özlem Yılmaz,
            Bu mesajı yazdığınıza göre üye olmuşsunuz. Yeni üyemizsiniz. Hoşgeldiniz. Zamanla sizde siteyi keşfedeceksiniz. Forumsel i tıkladığınız zaman karşınıza bir çok başlık gelecek. Bitkilerden tutunda, hayvancılık, hastalıklar, süs bitkileri vs.vs.
            İlgilendiğiniz konuları tıklayarak oralarda hem soru sorabilir hemde bilgileri bulabilirsiniz.
            Kolay gelsin. Kalın sağlıcakla.

Bu Bölüme ancak kuralları okumak isteyenler, ya da yeni üyeler bakar ve siz boşu boşuna cevap beklersiniz.

Comment

evde yapay ışıkla bitki yetiştimede bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum.

Comment

bermuda çimleri makineyle 3 te biçersem sararıyor ,3,5 'la biçersem iyi oluyor . Kış için yüksek (3.5la ) biçsem bir zararı olur mu? şimdiden teşekkürler.

Comment

bu ne tür sebze yetiştirdiğinize bağlı biraz açarsan yardımcı oluruz sanırım

Comment

İyi Günler SİZİ merakınızdan dolayı kutluyorum.Ancak balkonda yetiştirmek için yeterli toprak varmı?Balkonunuz kapalımı?Kapalı ise tozlama yapmaz.Ayrıca gelişmesi(vejetasyonu)normalmi?Çiçek açıyorlarmı bunlaracevap yazarsanız yardımcı olabiliriz.Saygılar

Comment

özlem yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      merhaba ben balkonda sebze yetiştiriyorum bunun hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum ama bi türlü başaramadım ayrıca neye ve nasıl üye olacağımı anlayamadım
                      Merhaba herşeyden önce temel kuralları bilmeniz gerekir

Comment

ben sıze elımden geldıgınce yardım ederım

Comment

nasıl yaniii

Comment

tuncay bey iyi yazmış

Comment

merhaba ben sizden kazova üzümü yetiştiriciligi hakkında biraz bilgi rica ediyorum

Comment

Working...
                              X