Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Forumselde Moderator Olmak İstersenİz LÜtfen Okuyun

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Forumselde Moderator Olmak İstersenİz LÜtfen Okuyun

Forumumuza Dosya yükleyecek veya yazılar yazacak, konularla ilgilenecek, online süresi yüksek moderatörler alınacaktır. Öncelikle Deneme Moderatörlük verilecek, eğer işinde başarılı ise Moderatör olacaktır. İlgilenenler Bu başlık altına mesajlarını yazabilirler.

Başvuru yapmadan önce forumsel için birşeyler yapınız. Foruma katkısı olmayan kişilerin başvuruları değerlendirilmeyecektir

5000 gb arşivim var, günde 30 saat online'im , forumlar benden sorulur, ben mod olmak için yaratılmışım, abi lütfen sen önce yetki ver yapmazsam silersin v.s gibi mesaj yazan arkadaşlar için Ziya Paşa'nın güzel bir sözü var:

Âyinesi iştir kişinin; lafa bakılmaz.

Deneme moderator olarak başlamak için en az 500 msj + 200 konu barajı vardır.
  • Fidanligi sponsor reklami

Cevap: Forumselde Moderator Olmak İstersenİz LÜtfen Okuyun

slm sitenin yeni üyesiyim fakat moderatörlük hakkında bilgim var. ziraat fakültesi öğrencisiyim ve elimde de iyi bir bilgi arşivi var.kendi forum sayfamızda var...burada moderatörlük yapmayı düşünüyorum...gereğini arz ederim...iyi günler.

Comment

Merhaba İbrahim, sitemizde yazı yayınlamak için moderatörlük gerekmiyor. Ayrıca sabahın erken saatinde bilgisayar başında olmandan dolayı iyi bir kullanıcı olduğun izlenimini edindim. Forumselde Moderatör olabilirsiniz. Ancak Yukarıda bahsedildiği gibi bazı kurallarımız var. Yukarıdaki mesajımı ltüfen tekrar okuyunuz. İlginiz için teşekkür ederim. Forumunuzun linkini de verebilirsiniz.

Comment

Ben olabilir miyim sizce

Comment

Moderatör başka üyerin yazdıkları mesajları kontrol edip düzelten ve silmeye yetkili kişi demektir. Bu nedenle sizi forumun selameti açısından tanımamız gerekiyor. Kimseye ön yargılı değiliz yanlış anlaşılmasın. Ancak forumselde paylaşım yapmak için mod olmaya gerek yok. İlginiz için teşekkür ederim. Bu site hepimizin. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Yetkiniz olmasa bile paylaşıma devam...

Comment

inşallah modaretör olacağım elimden geleni yapacağımdan hiç şüpeniz olmasın

Comment

Sayın Nehir vescream, Sitemize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Moderatör olmak bahcesel editörlerinden olmak hiç te zor değil. Zaten bahcesel'e alışırsanız ve bizi yakından tanırsanız, farklı bir site ekibi olduğumuzu göreceksiniz. Bizi ve beni tanımak için köşe yazılarımı okumanızı ve kurumsel linkini incelemenizi tavsiye ederim.

Bahcesel tek kelimeyle kaynak ve başvuru sitesi olacak.
              Hiçbir menfaat grubuna bağlı olmadı, olmayacak!
              Daima iyinin doğrunun güzelliğin yanında oldu, hep olacak!
              İşini seven, mesleğine gönül verenler tarafından kuruldu, aynı duyguları paylaşanlar tarafından gelişti ve büyüdü ve habercilikte 1 numara olduğu gibi, bilgi paylaşımında da 1 numara olacak!

Bu zorlu mücadelemizde yanımızda olma isteğiniz beni fazlasıyla memnun etti. Ancak kendinizi benim yerime koyun olmaz mı? öyle düşünün... moderator olmanın bazı şartları olmalı değil mi? hatta kurucu üyelerimizden bile henüz moderator olmadan çalışanlar var.

Birlikte çalışalım, bu siteyi birlikte geliştirelim. Önümüzü açık görüyorum.

Selamlar

Comment

moderetör olmanın faydaları neler
                açıklayabilirmisiniz....

Comment

neyse hocam ya ben almiyim kalsin zaten musterilerimden dolayi yorgunum ve birde cocuklarimada zaman ayirmak istiyorum en guzeli paylasmaya devam ben boyle mutluyum ))))

Comment

[QUOTE=ibrahim simsek;8801]neyse hocam ya ben almiyim kalsin zaten musterilerimden dolayi yorgunum ve birde cocuklarimada zaman ayirmak istiyorum en guzeli paylasmaya devam ben boyle mutluyum ))))[/QUOTE

Comment

ben olamam sanırım , ama hep burdayım

Comment

tomurcuk054 Nickli Üyeden Al?nt? Mesaj? göster
                        ben olamam sanırım , ama hep burdayım
                        Yeis maani-i herkemaldir.

Comment

ne demek istediniz?

Comment

yani insanı kemalattan,ilerlemekten alıkoyan onun yeise(karamsarlığa)düşmesidir.
                            Niye olmasın?

Comment

bilgim çok olmalıdır diye düşünüyorum her işimde 4/4 olamasamda 4/3 olmayı yeğlerim.Her konuda böleyimdir.

Comment

Working...
                              X