fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nasıl Bahcesel Köşe Yazarı Olunur?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Nasıl Bahcesel Köşe Yazarı Olunur?

Değerli site üyesi ve sayın ziyaretçimiz,

Bilgi paylaşımında sınır tanımayan ve dar kalıpların değil geniş ufukların sitesi bahcesel.com tüm üyelerine sitemizde köşe yazarı olabilme imkanını sunuyor.

Kalemine güvenen, bu sektörde özel çalışması ve farklı yorumları olan herkes sitemizde köşe yazarı olabilir.

Firma sahipleri de Bahcesel köşe yazarı olabilir. Neden Olmasınlar ki? sektörümüze yeni buluşları getiren, dünyayı takip edenler arasında onlar Akademisyenlerden sonra en aktif rolü üstlenen grup değiller mi?

Yeter ki kaleminize güvenin ve bu Ülke Tarım ve Bahçeciliğinde benimde bir tuzum bulunsun, insanlar sektöre ve mesleklerine, olaylara benim bakış açımdan baksınlar diyorsanız....

Bahcesel sizin yeriniz! ve biz bekliyoruz. Kapımız herkese açıktır. Çünkü Bu site hepimizin. İşini seven, mesleğine gönül verenlerin sitesi.

Bahcesel.com yönetimi adına,
    Saygılarımla.

Cevap: Nasıl Bahcesel Köşe Yazarı Olunur?

ben makale yazmak istiyorum

Comment

sayın migolass, tabiki yazabilir ve yayınlayabilirsiniz. Bana kendinizden bahseden kısa bir özgeçmiş ve makalenizi ve bir fotoğrafınızı ve hangi konularda yazacağınızı bildiren bir e-posta gönderirseniz memnuniyetle yayınlarız. selamisarac @gmail.com adresime gönderebilirsiniz.
      Bekliyorum.

Comment

Uygulamada deneyimli olmayanın, teoride ne kadar donanımlı olsa da tarımda başarılı olduğu görülmemiştir.

Comment

cemil doğan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Uygulamada deneyimli olmayanın, teoride ne kadar donanımlı olsa da tarımda başarılı olduğu görülmemiştir.
          genel olarak tüm teknik mesleklerde geçerli olan bir kaide bu.
          değindiğiniz için teşekkürler...
          saygılarımla...

Comment

Sayın Cemil ve Selim Bey'e

Avrupa’da koşan bir krosçu etrafındakilere der “ Ben dünya şampiyonu olacağım ve yeni rekorlar kıracağım” Avrupa’da söylediği 100 kişiden 90 ‘ı yok nasıl olacaksın, bu iş kolay mı vb gibi kırk dereden su getirir. Ayni kişi Amerika’ya gider ve ayni söylemini orada söyler ve Amerika’dakilerin %90 olabilir neden olmasın çalışırsan olur demiş. Ve bu kişi bir zaman sonra dediği gibi Amerika’da koşmuş ve dünya şampiyonu olmuş. İşte Avrupalı ile Amerikalı arasındaki anlayış ve düşünce farkı.

İşte size iki örnek. Arkadaş köşe yazarı olmak istiyorum diyor. Arkadaşı tanımadan teorik veya uygulaması nedir, yazıları nasıl hiç birinden haberiniz olmadan, arkadaşın önünü kesici laf etmişsiniz Galiba müneccimsiniz vallahi bravo.

Comment

Öncelikle hassasiyetiniz için teşekkürler.
              Muhakkak ki teknik konularda hayata geçirilmiş uygulamalar ilerlemeye ve yeni muhakemelere altlık oluşturması bakımından önemlidir.
              Bu, uygulama ve teknik bilgisi olmayan insanların fikrini ifade edemeyeceği anlamına gelmez.Ben sadece ilkenin doğruluğuna vurgu yaptım. tabii ki herkes fikrini söyleyecektir.Bazen en doğru yol hiç beklenmedik yerden belirebilir.
              saygılarımla...

Comment

HOCAM BENDE FİKİRLERİMİ PAYLAŞABİLİRMİYİM.SAYGILARIMLA

Comment

Sitedeki değerli arkadaşlarımıza...Öncelikle hoş geldiniz diyerek örneğini kendimden vereceğim.Yaklaşık 2,5 yıl önceydi,internetde gezinirken bu siteyi buldum ve üye oldum.Arıcılıkla ilgili bazı sorulara cevap verdim.Daha sonra bildiğim ve kendimce doğru bulduğum sorularada kararınca yardımcı olmaya çalıştım.Site yöneticileri şahsıma gayet nazik davranıp teşekkür etdiler.Zamanla bana sitede Arıcılık konusunda Danışmanlık önerdiler ve kabul etdim.Daha sonra Sn Ubeyd ve Sn Saraç'la Antalya Tarım fuarında 2009 yılında tanışma fırsatı bulduk.Daha Sonra Sn Kenan'la da görüştük.Bu yıl gitdiğim Fuarda Sn Kardelen'le tanışdık.Hepside benim için son derece kıymetli ve şahsiyetli insanlar.Özellikle Sn Ubeyd bu yıl iki kez ziyaretime geldi.Diğerleriylede telefonla görüşüyoruz.Samimi bir ortam oluştu.Bilgi alışverişimiz yanında,dostluğumuz artarak devam ediyor.Bu arada ana sayfada özellikle Arıcılık olmak üzere yazılarım devam etmekte.Edindiğim kanı şu"BAHCESEL kimseye ön yargılı olmadan,site kuralları içerisinde her kese açık.Herkes Üyelik kuralları içeriği içinde, görüşlerini ve fikirlerini kırmadan beyan hakkına sahip.Ülkemiz Tarımına ve insanına faydalı olmak kaydıyla bu site her kese açık.Görüşlerinizi bekliyoruz.Emeği geçenlere selam ve saygılar.Sağlıklı günler dileğimle...

Comment

Teşekkür ederim Sn Tabiyatcı Ağabey. Sayın Bekir Stkı bey sizlerin fikirlerini ve düşüncelerinizi okumaktan büyük zevk alacağımı şimdiden söyleyebilirim.

Comment

TÜRKİYE VE DÜNYA TARIMINA BAKTIĞIMIZ DA TÜRKİYE DEKİ TOPRAK KATLİAMI GÖZÜMEÇARPTI.
                      SON 30 YILDA DÜNYADA TARIM ALANLARI 0.6 KAT OARANLI AZALDI.TÜRKİYE DE 1.3 KAT ARTTI.DÜNYADA GÜBRE KULLANIMI 5 KAT ARTARKEN ÜRÜN ARTIŞI 2.5 KAT OLDU.TÜRKİYE DE TARIM ALANLARININ ARTMASINA RAĞMEN GÜBRE KULLANIMI 28.7 KAT,ÜRÜN ARTIŞI 2.4 KAT GERÇEKLEŞTİ.
                      ZAMANINDA KANLA SULADIĞIMIZ TOPRAKLAR NASI ELİMİZDE YOK OLDUĞUNUN AÇIK BİR İFADESİDİR BU RAKAMLAR.
                      BUNU YANINDA 2004-2006 YILLARI ARASINDA YAPILAN İSTATİSTİKLERDE KANSER VAKALARI %339 ORANLI ARTTIĞI GÖZLENMİŞTİR.
                      EVET HEM TOPRAĞIMIZA VE HEM İNSANIMIZA NE KADAR ZARAR VERİLDİĞİNİ HALA GÖRMEMEZLİKTEN GELMEK MÜMKÜN DEĞİL.
                      UNUTMAYI BİR ZAMANLAR TARIMDA KENDİ KENDİNE YETEBİLEN 4 ÜLKEDEN BİRİYDİK.

Comment

Yazmayı düşünen arkadaşlara başarılar dilerim. Neden olmasın...Bir zamanlar bazı kültürel dergilere yazılarımı gönderirdim ve yazımı bir sonraki sayıda gördüğümde mutluluktan uçardım. O zamanlar internet yoktu ve ben 20'li yaşlarımdaydım....

Yazılarım çoğunlukla kültürel bazda çevrecilik, fıkıh bilgileri, tarihten çarpıcı sayfalar gibi konulardan oldu...

Halen amatör olarak yazıyorum. Bir şiir ve bir tiyatro çalışmam son aşamaya geldi, bakalım bastırmak mümkün olacak mı?

Bu siteden çok faydalandım ve bu site benim hayat anlayışımla, dini düşüncelerimle uyuşuyor. Belki bende bir kaç deneme yapabilirim, tabiki değerli yetkililerin müsadeleri ile....

Comment

Sn Site üyeleri...yaklaşık 2,5-3 yıllık site üyesiyim.Bu sitede pek çok site üyesinin yazılarını,görüşlerini okuma fırsatım oldu.Her nedense insanımızda bir çekingenlik,adeta özgüvenini yitirmişlik hissetdim.İnanınız sitedeki pek çok kardeşimiz adeta kayıp bir mücevher niteliğinde.Bilgiyi paylaşmak,birşeyler yazmak öyle hiçde zor değil.Sitenin Hikaye,öykü bölümünde yazmıştım.Ona atıfda bulunarak diyorumki;Yaza,yaza düzelir.Hem site yöneticileri yazılan yazıları düzenliyor.Lütfen bildiğiniz bazı bilgileri,ilginç olayları,Tarihi ve Genel kültürünüzü paylaşınız.Unutmayınızki;hayat bir tecrübedir.Belkide sizin işinize yaramayan,bir başkasına elzem olacaktır.Selam ve sağlık dileğimle.

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sn Site üyeleri...yaklaşık 2,5-3 yıllık site üyesiyim.Bu sitede pek çok site üyesinin yazılarını,görüşlerini okuma fırsatım oldu.Her nedense insanımızda bir çekingenlik,adeta özgüvenini yitirmişlik hissetdim.İnanınız sitedeki pek çok kardeşimiz adeta kayıp bir mücevher niteliğinde.Bilgiyi paylaşmak,birşeyler yazmak öyle hiçde zor değil.Sitenin Hikaye,öykü bölümünde yazmıştım.Ona atıfda bulunarak diyorumki;Yaza,yaza düzelir.Hem site yöneticileri yazılan yazıları düzenliyor.Lütfen bildiğiniz bazı bilgileri,ilginç olayları,Tarihi ve Genel kültürünüzü paylaşınız.Unutmayınızki;hayat bir tecrübedir.Belkide sizin işinize yaramayan,bir başkasına elzem olacaktır.Selam ve sağlık dileğimle.
                            Allah razı olsun...

Comment

sn MASSEY FERGUSON Bahcesel de sizlerin duygu düşünce ve deneyimlerinizi aktarabileceğiniz yazılarınızı görmek bizi mutlu eder.Bekliyoruz..Selamlar

Comment

Working...
                              X