fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

agacları yatırmanın faydası

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• agacları yatırmanın faydası

bodur kiraz ve erik agaclarını (8 aylık) yatırmamı tavsiye ettiler bende dallarına agırlık baglayarak yatırdım. ne kadar sure agırlık baglı kalmalı yatırma teknikleri nelerdir acılar cookmu onemli ( cok fazla acıya dikkat etmedim 90 derece gibi yaptım) butun dalların ucları kıvrılıp yukarıya cıkmaya basladı tekrar . ne tavsiye edersiniz???????? saygılarımla..
  • Fidanligi.com

Cevap: agacları yatırmanın faydası

Sayın mining, başka bir yerde daha söylemiş olduğum gibi tekrar etmek istiyorum. Bodur meyvecilik ile ilgili sorularınızı UZMANSEL - BAHCESELFORUMSEL servisimizde meyvecilik bölümü bodur meyvecilik başlığına sorarsanız uzmanımız cevaplandıracaktır.

Dal açılarının açılması meyve verimini artırmak ve ağacın erken meyveye yatmasını teşvik ve dal uzamasının yavaşlatılması için yapılan bir uygulamadır. Ancak meyveden sonra ağaçları serbest bırakınız. zaten bu arada dal açıları açılmış olacak ve eski hallerine tekrar geri tamamen gelmeyecektir. Ancak bunun sürekli yapılması sizinde bahsettiğiniz gibi şekil bozukluklarına da sebep olabilir.

Comment

Cevap: agacları yatırmanın faydası

bodur kirazda ana dalın yatırılmaması gerektiği soyleniyor dogrumudur.

Comment

Working...
      X