fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Deniz Feneri Nasıl Yardım etti

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Deniz Feneri Nasıl Yardım etti

Kaan bu suçu cezalandırma olayına karşı değiliz, bir suç varsa tabiki cezası verilmelidir. Ortada başka durumlar var. Biz onu tartışıyoruz.

Comment

Deniz feneri hakkında karar vermeden bir de bu yazıyı okumanızı tevsiye ediyorum..Olanı bir de ben anlatayım haberi

Comment

Sevgili Doastlarım,şahıs olarak Zahit Akmanı yakından tanırım.Ankara'da bulunduğu yıllar içinde öğrenci evlerinden uğramadığı yer,çalmadığı kapı yoktur.Fakir fukara öğrenci babası adam gibi adamdır.Yakından tanıyıp arkasından en ufak bir yüz bükecek insan olamaz.Şimdi bizim mevzuya gelelim.

Malum medyamız bir müdddettir bazı kararlara uymak zorunda kalıyorlar.Zahit Akmanın hedefe konma sebebi budur.Yani vurdukları 3.kuş.Reyting sonuçları ile ilgili çalışmalar var ayrıca.

Bugüne kadar hiç bir hayvanın karnı doyduktan sonra başkasının hakkına saldırdığını görmedim.Kene bile kanı emer şişer ve kendini bırakır.Galiba tanımlarımızda da yanlışlık var

Comment

Gene yaptılar yapacaklarını. Deniz fenerini alet ederek, siyasi, ideolojik ne varsa ortaya döktüler. Mesele, suçluların cezalandırılması falan değil, mesele toplumsal barışa dinamit atmak. Bu millet, aklı selim ile her türlü provokosyonlara pabuç bırakmamıştır, şimdi de öyle olacağına inanıyorum.

Comment

objektif bakış hiç bir yerde yok. her kesim her konuda olduğu gibi bu konuda da ön yargılı hiç birimizin elinde çok doğru karar verecek objektif ve maddidelil yok. ne şuçlu var , nede suçlu yok (bizde) diyemiyorum

Comment

Mutlaka bu olayda da, kişi veya kişilerde hata bulunabilir. Fakat, bunu siyasi malzeme yaparak, masum insanlara çamur atmaya, hayır sahiplerini ve bu kuruluşları rencide etmeye kimsenin hakkı olamaz.BİR MUSİBET BİN NASİHAT - SAMANYOLUHABER makaleyi incelersek, olay üstü kapatılmadan açık bir şekilde ele alınmış, sebep ve sonuçları tahlil edilmiştir.

Comment

Bazı kişiler bilerek ön yargılı davranıyorlar.Önemli olan milletimizin vijdanında kimlerin nasıl yer ettiği.Sicili bozuk bazı basın yayın organlarının niyetini bu millet çok iyi biliyor.Bizler mesleğimiz icabı akşama kadar yüzlerce vatandaşla konuşuyoruz.Merak etmeyin bu millet neyin ne oldugunun farkında.Müsterih olunuz.Az kaldı 6 ay sonra bu millet cevabını en güzel şekilde verir.

Comment

Lütfen arkadaşlar olayları tartışırken siyasete girmeyelim. Siyaset sitemizi yıpratır. Bu konu bence dün yeterince aydınlandı. Değerli üyelerimizde yukarıdaki mesajlarında yeterince bilgi paylaşımında bulundu. Olay aydınlandığına göre bu konuyu kapatıyorum.

Comment

Working...
                  X